Η Turkish Airlines συνεχίζει να προσφέρει και να διευρύνει το δίκτυό της, με κύριο σκοπό της να ενώσει όλο τον κόσμο και να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της. Το δίκτυο της εταιρείας επεκτείνεται πλέον τόσο στη Ρωσία όσο και στη Σομαλία, ενώ η εξυπηρέτηση των επιβατών γίνεται πλέον πιο συχνή για δημοφιλείς προορισμούς όπως το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Turkish Airlines αυξάνει τους προορισμούς της και το 2012, προγραμματίζοντας τα εγκαίνια των νέων πτήσεων της, στο Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας.  

Από τις 14 Μαρτίου του 2012, η Turkish Airlines θα πετάει πλέον στην τρίτη κατά σειρά μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας μετά τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Τα αεροπλάνα της THY θα πραγματοποιούν τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις.

Μετά και τις Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Καζάν, Ροστόφ, Σότσι και Εκατερίνενμπουργκ, η THY αυξάνει τους προορισμούς της προς τη Ρωσία από έξι σε επτά, καθιστώντας την πόλη του Νοβοσιμπίρσκ, τον έβδομο προορισμό της.  

Λίγο νωρίτερα, στις 6 Μαρτίου του 2012, η THY θα εγκαινιάσει τις πτήσεις της στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, τη Μογκαντίσου. Οι πτήσεις εκεί, θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, με ενδιάμεσο σταθμό την πρωτεύουσα του Σουδάν, Χαρτούμ. Το γνωστό λιμάνι της Μογκαντίσου βρέχεται από τον Ινδικό Ωκεανό και αποτελεί την μεγαλύτερη περιοχή της Σομαλίας.

Η Turkish Airlines δεν σταματά να ταξιδεύει και να προσφέρει, ύψιστης ποιότητας, υπηρεσίες στους επιβάτες της, αυξάνοντας τη συχνότητα των δρομολογίων της και ανταποκρινόμενη στην υψηλή ζήτηση των πελατών της.

Σειρά έχει το Λονδίνο, που μετά και τα πρόσφατα εγκαίνια των πτήσεων της ΤΗΥ, στο τρίτο κατά σειρά αεροδρόμιο, Gatwick, διπλασιάζει την συχνότητα των πτήσεων της, από τις αρχικά επτά την εβδομάδα, σε δεκατέσσερις. Η αύξηση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά με δέκα πτήσεις αρχικά την εβδομάδα, από τις 24 Απριλίου του 2012, ενώ θα φτάσει τις δεκατέσσερις, στις 28 Μαΐου του 2012. Αντίστοιχη αύξηση θα πραγματοποιηθεί και στις πτήσεις της THY προς το αεροδρόμιο JF Kennedy της Νέας Υόρκης. Οι πτήσεις θα αυξηθούν, κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου, σε τρεις καθημερινές από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου του 2012. Οι επιπλέον πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus 330-300 και Boeing 777.