Το Domes Noruz Kassandra και το εστιατόριο του, “Topos” καλωσορίζουν το ολοκαίνουριο γαστρονομικό concept SiMά.

Τρεις διακεκριμένοι εκπρόσωποι της ελληνικής γαστρονομίας, ο Σωκράτης Μπεληγιάννης και η Ρόη Αποίκου από το εστιατόριο “Μαιτρ και Μαργαρίτα” και ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης από το “Συν-Τροφή” ενώνουν τη δημιουργικότητά τους και προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία βασισμένη στην ελληνικότητα και την εποχικότητα.

Το SiMά σημαίνει κοντά· και γύρω από αυτήν την έννοια έχουν δημιουργήσει ένα μενού που αναδεικνύει τις φρέσκες τοπικές πρώτες ύλες της ελληνικής γης και θάλασσας, φέρνοντας τους ανθρώπους κοντά.

Τα δύο εστιατόρια που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη έχουν αγαπηθεί πολύ από ντόπιους και ξένους και μοιράζονται κοινή οπτική για τη γαστρονομία. Το νέο αυτό εγχείρημα ευθυγραμμίζεται με το lifestyle και τη φιλοξενία της Domes, καλώντας το κοινό να έρθει κοντά, να γευθεί και να γιορτάσει.

Από τις 8 Ιουλίου και για δύο μήνες, το SiMά θα φιλοξενηθεί στο πλήρως ανακαινισμένο και πρωτοποριακό Domes Noruz Kassandra, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και απόλυτα εναρμονισμένο με την αισθητική και την ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρει το resort.

Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, με έμφαση στο μοίρασμα, την επαφή με τη φύση, την εποχικότητα και την παράδοση, που αποτυπώνει ευφάνταστα την ελληνική κουζίνα σας περιμένει στο Domes Noruz Kassandra και στο SiMά.