Οι Βρετανοί είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν κατά μέσο όρο 43.754 μίλια για μια εμπειρία spa στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με νέα έρευνα από την εταιρεία Trybe.

Αναλύοντας 180.421 κρατήσεις spa που έγιναν το 2022, η πλατφόρμα λογισμικού spa και αναψυχής αποκάλυψε επίσης ότι το 39,1% των κρατήσεων έγιναν εκτός από τις 9 το πρωί έως τις 5 μ.μ. και το 31% των κρατήσεων έγιναν από επαναλαμβανόμενους πελάτες και ότι 59.311 (32,9%) απευθείας κρατήσεις έγιναν μέσω της μηχανής online κρατήσεων του σπα.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι όσοι επιλέγουν προορισμούς για spa ξοδεύουν σχεδόν 53.781 ώρες το χρόνο κάνοντας κρατήσεις μέσω τηλεφώνου χρησιμοποιώντας εκτυπώσιμες κρατήσεις ενώ θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν 451.895 φύλλα χαρτιού μεταβαίνοντας σε διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων (ισοδυναμούν σε 45 δέντρα).

«Τα στοιχεία που αντλήσαμε από το λογισμικό μας καταδεικνύουν ότι το 2023, τα spa δεν έχουν την πολυτέλεια να μην χρησιμοποιούν λογισμικό που βασίζεται σε cloud περιβάλλον.

Με την αναζήτηση στο Google για «spa και διακοπές στο ξενοδοχείο» ήδη στο 110% τις πρώτες εβδομάδες του 2023, τώρα είναι η ώρα για τα spa να ελέγξουν τα συστήματά τους και να καλύψουν τις ανάγκες των σημερινών πελατών.

Αυτή η έρευνα έρχεται μετά από μια μελέτη του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ευεξίας (GWI) του 2022 που αποκάλυψε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει την έκτη μεγαλύτερη αγορά spa και κατατάσσεται στην τέταρτη θέση παγκοσμίως για την προσωπική φροντίδα και την ομορφιά.