Αποσκευές για …μόνιμες διακοπές ετοιμάζει ο υπερτυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ στη Νίκαια, που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 5.370.155,51 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του παιχνιδιού.

Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το «χρυσό» δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Γιώργου Σταυριανάκου, που βρίσκεται στην οδό Διστόμου 21.

«Όλη η Νίκαια μιλάει σήμερα για το ΤΖΟΚΕΡ και τον νικητή που βρέθηκε στο κατάστημά μας. Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον πελάτη μας», τονίζει κος Σταυριανάκος.

Ποδαρικό στις επιτυχίες

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ του κου Σταυριανάκου στα περίπου δώδεκα χρόνια λειτουργίας του. «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν γνωρίζουμε τον νικητή, αλλά σίγουρα θα μπορεί πλέον να ατενίζει ξέγνοιαστα το μέλλον. Αναμφίβολα θα θυμάται για πάντα το καλοκαίρι του 2024 και θα κάνει μόνιμες διακοπές», αναφέρει ο κ. Σταυριανάκος. Σχετικά με το τυχερό δελτίο υπογραμμίζει: «Το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένη μια στήλη με αριθμούς προσωπικής επιλογής και κόστισε μόλις ένα ευρώ».

Τους 96 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

Η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ ανέδειξε ακόμα 1 νικητή στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα, το ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 96 τυχερούς 5άρηδες, οι οποίοι με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών, έχουν κερδίσει έπαθλα 100.000 ευρώ ο καθένας.