Από την 25η Μαρτίου η Cyprus Airways ξεκινά πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, συνδέοντας τις δύο μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις με 3 καθημερινά δρομολόγια σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
 
 «Η Cyprus Airways ακολουθεί μια μελετημένη και μακροπρόθεσμη επενδυτική πολιτική, σταθμίζοντας με υπευθυνότητα τις κινήσεις της δεδομένου του συνολικού ρευστού οικονομικού περιβάλλοντος. Η σοβαρότητα και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την παρουσία μας στα 65 χρόνια που η εταιρία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα αποτελούν το εχέγγυο για το είδος των υπηρεσιών που δεσμευόμαστε να προσφέρουμε. Η σύνδεση της Αθήνας με τη Θεσσαλονίκη ενισχύει την παρουσία μας στα δρομολόγια εσωτερικού με την ήδη λειτουργούσα  γραμμή Ηράκλειο – Ρόδος. Η νέα αυτή πτήση αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, αποδεικνύει την αφοσίωσή μας και τη διάθεση αναβάθμισης της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, και ενισχύει τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με το ελληνικό επιβατικό κοινό που μας τιμά και μας εμπιστεύεται επί 65 έτη», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, εκτελεστικός πρόεδρος της Cyprus Airways.
 
 Η έναρξη πτήσεων της Cyprus Airways στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη έρχεται να προστεθεί στην αεροπορική σύνδεση των δύο πόλεων με τη Λάρνακα, την πύλη για την Κύπρο που επισκέπτονται χιλιάδες Έλληνες κάθε χρόνο με τα φτερά της Cyprus Airways.
 
 «Στόχος μας είναι να “απογειώσουμε” τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και να προσφέρουμε μια εξ ολοκλήρου αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία στο επιβατικό κοινό των δύο μεγάλων ελληνικών πόλεων», σχολίασε ο κ. Γιάννης Πανταζόπουλος, διευθυντής Ελλάδος της Cyprus Airways.
 
 Οι πτήσεις της Cyprus Airways διαμορφώνονται ως εξής:

Αρ. Πτήσης    Αναχώρηση    Άφιξη
Αθήνα (ΑΤΗ) – Θεσσαλονίκη (SKG)
CY620    09.35    10.25
CY622    11.30    12.20
CY624    18.30    19.20
Θεσσαλονίκη (SKG) – Αθήνα (ATH)
CY621    09.55    10.45
CY623    13.05    13.55
CY625    16.55    17.45

Πηγή: capital.gr