Το επίσημο site προβολής της χώρας μας ως τουριστικό, και όχι μόνο, προορισμό, το www.visitgreece.gr, από το 2010 διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία.
Το site είχε σημαντική παρουσία σε Facebook, YouTube και Flickr ενώ το φθινόπωρο του 2010, προστέθηκε στη λίστα των καναλιών προβολής της Ελλάδας και το Twitter.

Από το φθινόπωρο του 2011, η δραστηριότητα αυτή επεκτείνεται στο Foursquare -που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εξερευνήσει την Ελλάδα.

Πολύ απλά μπορεί κανείς να κάνει check in σε εκπληκτικά μέρη και προορισμούς- αλλά και στο Google+, μέσα από το οποίο μπορεί να μοιραστεί φωτογραφίες, βίντεο, συμβουλές, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες που φωτίζουν τις μοναδικές ομορφιές της χώρας.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού αναφέρει σχετικά: «Μέσα σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα και έπειτα από μια αξιοσημείωτη, ανοδική πορεία, καταφέραμε να χτίσουμε μια αμφίδρομη, διαδραστική σχέση με το κοινό, να αναπτύξουμε μια προσωπική επαφή με κάθε επισκέπτη ξεχωριστά, αλλά και να δημιουργήσουμε μια χρηστική πλατφόρμα επικοινωνίας, προσιτή στους δυνητικούς επισκέπτες. Για αυτό, φιλοδοξία του Visit Greece είναι να διευρύνει ακόμα περισσότερο τον κύκλο των ανθρώπων που αγαπούν την Ελλάδα και αγκαλιάζουν τη δράση του επίσημου site του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, όπως επαγγελματίες ταξιδιωτικοί συντάκτες, travel bloggers αλλά και Έλληνες πολίτες, που με τη σειρά τους θα λειτουργήσουν ως πρεσβευτές της προσπάθειας για την προώθηση της χώρας μας ως μοναδικό τόπο εμπειριών, για κάθε εποχή του χρόνου. Στην προσπάθεια αυτή λοιπόν, είναι αναγκαίο να συμβάλουμε όλοι, κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα. Να αγκαλιάσουμε το επίσημο site μας και τα κανάλια προβολής μας σε όλα τα κοινωνικά μέσα».

Στην εκστρατεία αυτή το  υπουργείο  καλεί όλους τους πολίτες να ισχυροποιήσουν την παρουσία του visitgreece.gr, κάνοντας απλά follow, like, +1, και να διαδώσουν το μήνυμα για την προβολή της Ελλάδας παντού.  

Ελπινίκη Τζουάνου