Η Μύκονος μεταξύ άλλων διεθνών προορισμών βρίσκεται στο πρόγραμμα του νέου βρετανικού ταξιδιωτικού πρακτορείου με την επωνυμία More Life VIP.

Πρόκειται για μια νέα ταξιδιωτική επωνυμία με στόχο της να καλύψει τους νεότερους ταξιδιώτες που αναζητούν διακοπές πολυτελείας.

Η More Life VIP αρχικά θα επικεντρωθεί στην Ίμπιζα, τη Μύκονο και το Ντουμπάι, δημιουργώντας ξεχωριστές διακοπές, με ξενοδοχεία πέντε αστέρων και επιλεγμένες εμπειρίες.

Η εταιρεία μέλος του Travel Trust Association στοχεύει να λειτουργήσει μέσω αντιπροσώπων από τον Ιανουάριο του 2022 μετά από μια αρχική περίοδο δημιουργίας εμπορικών σημάτων απευθείας πωλήσεων.

Νέοι προορισμοί, όπως η Μάλτα και η Μαρμπέγια, πρόκειται να προστεθούν αυτό το καλοκαίρι.

Οι κρατήσεις για Ντουμπάι αναμένεται να γίνουν από τον Σεπτέμβριο.

Κοινό-στόχος

Το κοινό-στόχος της Life VIP είναι οι ταξιδιώτες Generation Z (18-24) και Millennials (25-34).

Η Μύκονος στους κορυφαίους προορισμούς

Οι κορυφαίοι πολυτελείς προορισμοί είναι η Ίμπιζα, το Μπαλί, η Μύκονος, το Ντουμπάι και οι Μαλδίβες.

Δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στη Μύκονο

Τα προτιμώμενα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν το Mykonos Grand Hotel, το Mykonos Princess, το Santa Marina Resort and Spa, το Kivotos Mykonos και τη συλλογή Myconian.

Το προτιμώμενο διάστημα διαμονής ήταν επτά νύχτες για το 43,3% των ερωτηθέντων.

Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (57,7%) θα αισθάνονται έτοιμοι να ταξιδέψουν μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Το 26,5% προτιμάει τους μήνες μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου.

Οι πτυχές των πολυτελών διακοπών που είναι σημαντικές για αυτό το κοινό είναι οι φθηνότερες τιμές (50,5%), αναβαθμίσεις δωματίου (44,8%), check in νωρίς / check out αργά (37,2%) και εκδρομές που περιλαμβάνονται στην κράτηση (36,5%).