Ο Όμιλος Ethiopian Airlines, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Αφρικής, συνεργάστηκε με την BGI Health Ethiopia, θυγατρική του γίγαντα της βιοτεχνολογίας της Κίνας, της BGI Genomics Co., Ltd, για την έναρξη εργαστηρίου δοκιμών COVID-19 υψηλών προδιαγραφών στον κύριο κόμβο και το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της ηπείρου , Διεθνές Αεροδρόμιο Addis Ababa Bole.

Το κέντρο δοκιμών ανοίγει για να αναζωογονήσει την επιχείρηση των επιβατών δημιουργώντας απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία που περιλαμβάνει δοκιμές COVID-19 σε επιβάτες που αναχωρούν ή διέρχονται μέσω της Αντίς Αμπέμπα.

Το υπερσύγχρονο εργαστήριο δοκιμών COVID-19 είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής για γρήγορη και ακριβή δοκιμή για τους επιβάτες.

Επί του παρόντος, το εργαστήριο έχει την ικανότητα να πραγματοποιεί 1.000 δοκιμές COVID-19 την ημέρα με δυνατότητα να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Τακτικά αποτελέσματα δοκιμών μπορούν να ληφθούν εντός τριών ωρών, οδηγώντας σε μια βολική διευθέτηση ταξιδιού μειώνοντας τον χρόνο αναμονής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ethiopian Airports, κ. Eskinder Alemu, δήλωσε:

” Εισαγάγαμε το εργαστήριο δοκιμών στο κέντρο μας στην Αντίς Αμπέμπα με σκοπό να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των πελατών μας στα ταξίδια και να αναζωογονήσουμε την υπηρεσία επιβατών. Το εργαστήριο στο αεροδρόμιο εξαλείφει την ταλαιπωρία για τις δοκιμές και φέρνει ευκολία και βοηθά στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των επιβατών στο ταξίδι. Η εγκατάσταση είναι το αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ του αερομεταφορέα της Αιθιοπίας και του Η BGI Health Ethiopia για τη διασφάλιση της ασφάλειας των επιβατών σύμφωνα με όλες τις διεθνείς απαιτήσεις. Θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε τις δραστηριότητές μας στο νέο κανονικό έτσι ώστε να διασφαλίσουμε το ασφαλές ταξίδι των πελατών. ”