Τα εγκαίνια 41 ξενοδοχείων (3.610 δωματίων) και τη δημιουργία 1.000 νέων θέσεων εργασίας σε όλη τη Βρετανία το τρέχον έτος, ανακοίνωσε η  Travelodge.

Αυτά τα νέα ακίνητα, που αποτελούν μια επένδυση ύψους 246 εκατομμυρίων λιρών, θα οδηγήσουν την περιουσία της εταιρείας σε 537 ξενοδοχεία και περισσότερα από 39.000 δωμάτια συνολικά.

Τα 41 νέα ξενοδοχεία θα δημιουργήσουν  880 νέες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα. Εκτός από αυτές τις θέσεις, η  Travelodge δημιουργεί επίσης  120 επιπλέον νέες θέσεις μαθητείας στο επιτυχές  Πρόγραμμα Διαχείρισης Νέων (JUMP), το οποίο ξεκίνησε το περασμένο έτος.

Το πρόγραμμα αυτό,  αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει την επιθετική στρατηγική ανάπτυξης της Travelodge και να βοηθήσει τους άνεργους νέους της Βρετανίας να επιστρέψουν στην εργασία και προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή σταδιοδρομίας στο πανεπιστήμιο για όσους εγκαταλείπουν το σχολείο.

Η ικανότητα της Travelodge να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που παρέχονται από τη δική της ισχυρή εμπορική θέση έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό το  ευέλικτο μοντέλο ανάπτυξης της.

Κώστας Μπιλιάνης