Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 19:00 έως και το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 07:00, από το 54,6ο χλμ. έως το 62,9ο χλμ., θα ισχύσει αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Οινοφύτων στην ίδια κατεύθυνση κυκλοφορίας, θα παραμείνει κλειστός. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Οινοφύτων θα εξέρχονται από τον Α/Κ Μαλακάσας, ενώ όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Οινοφύτων, θα εισέρχονται από την είσοδο του Ημικόμβου (Η/Κ) Σχηματαρίου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών ο χώρος στάθμευσης στο 59,4ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα κλείνει προσωρινά.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 07:00 της επόμενης ημέρας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.