Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 20 Μάϊου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:00, θα ισχύσουν από το 91,5ο χλμ. έως και το 93,01ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Α ΦΑΣΗ: Από τo 91,5o χλμ. έως και το 93,01ο χλμ. θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.
  • Β ΦΑΣΗ: Από το 91,5ο χλμ. έως και το 93,01ο χλμ. θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τμήμα της δεξιάς λωρίδας και της Λ.Ε.Α.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.