Τα καταστήματα Public (www.public.gr) εμπλουτίζουν τη γκάμα τους με τη συλλογή TADA! (http://public.gr/tada !). Πρόκειται για μια νέα σειρά προϊόντων σχεδιασμένη αποκλειστικά για τα Public. Τα προϊόντα TADA!(http://public.gr/tada !)κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και  θα αποτελέσουν την ιδανική  πρόταση για όσους επιθυμούν να κάνουν πιο ευχάριστη τη καθημερινότητα τους.

Η νέα σειρά TADA! (http://public.gr/tada ! )των Public αποτελείται από προϊόντα με έντονη αίσθηση του χιούμορ, εξαιρετική αισθητική αλλά και χρηστικότητα. Οι θεματικές ενότητες από τις οποίες εμπνέονται θα εναλλάσσονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Η πρώτη σειρά προϊόντων TADA! (http://public.gr/tada!) βασίζεται στις πιο αγαπημένες ταινίες του Hollywood αλλά και σε διάσημους ηθοποιούς που όλοι έχουν θαυμάσει στη μεγάλη οθόνη.

Για μια ακόμη φορά τα Public (www.public.gr) , δημιουργούν νέες προτάσεις για τους καταναλωτές διευρύνοντας τις επιλογές τους με μια μοντέρνα σειρά, με ξεχωριστό σχεδιασμό και σε τιμές που όλοι μπορούν να αποκτήσουν!