Με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία OTE REPLAY TV, οι συνδρομητές της OTE TV μέσω Conn-x έχουν τη δυνατότητα να γυρίσουν το χρόνο πίσω έως και 48 ώρες και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που επιθυμούν από 13 διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια, εύκολα και απλά.

Η OTE REPLAY TV δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές:
•    να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή επιλεγμένα προγράμματα των τελευταίων δύο ημερών,
•    να ξεκινούν από την αρχή κάποιο ζωντανό πρόγραμμα που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη,
•    αλλά και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματος κάνοντας pause, fast forward & rewind.

H πρόσβαση στην OTE REPLAY TV είναι εύκολη και γίνεται με το τηλεχειριστήριο της OTE TV, μέσα από τον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (Electronic Program Guide), χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ή εξοπλισμό.

H νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα κανάλια: ALPHA, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR, ET1, NET, ET3, Πρίσμα +, Σινέ/Σπορ+, Βουλή, καθώς και σε όλα τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ Sport.

ΟΤΕ TV μέσω Conn-x

Η OTE TV μέσω Conn-x παρέχει υψηλής ποιότητας τηλεοπτικό περιεχόμενο μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα, ενώ, μέσα από τις υπηρεσίες ΟΤΕ Cinema on Demand και OTE Club On Demand (υπηρεσίες Video On Demand) μπορούν να απολαύσουν ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τις διασημότερες τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ, video clips, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.ά. οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.     

Η ΟΤΕ TV είναι διαθέσιμη και μέσω Δορυφόρου με δύο διαφορετικά πακέτα (Family & Full Pack) σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 14,90 ευρώ το μήνα. Η OTE TV περιλαμβάνει περισσότερα από 50 κανάλια, από τα οποία τα 9 προβάλλονται σε high definition, ενώ σταθερά εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο και υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.otetv.gr