Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Uber σαλπάρει για νέες εμπειρίες αυτό το καλοκαίρι σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και σε Ελλάδα.

Η εταιρεία θέλει να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της να πάνε οπουδήποτε, όπου κι αν ταξιδεύουν.

Αυτό το καλοκαίρι προσθέτει μια σειρά από αξιόλογες εμπειρίες θάλασσας στην εφαρμογή της σε μερικούς από τους πιο καυτούς προορισμούς της Ευρώπης, βοηθώντας τους παραθεριστές να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ταξίδι τους στην ανοιχτή θάλασσα.

Η Uber επεκτείνει τα ταξίδια με σκάφη σε ελληνικούς προορισμούς

Από τον Ιούλιο, η Uber Boat στην Ελλάδα θα επεκταθεί από τη Μύκονο -που είναι για δεύτερη χρονιά- σε Αθήνα, Κέρκυρα και Σαντορίνη, λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Διαθέσιμο για κράτηση στην εφαρμογή Uber, το προϊόν θα επιτρέπει στους επισκέπτες να ταξιδεύουν με στυλ σε παραλιακά κλαμπ, να επισκέπτονται γραφικούς κολπίσκους και να φτάσουν σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Ναυλώσεις σκαφών Uber και σε άλλα τουριστικά hotspots στην Ευρώπη

 • Από αύριο Τετάρτη 3 Ιουλίου, η Uber ξεκινά μια πρώτη στο είδος της υπηρεσία θαλάσσιων μεταφορών στην πιο δημοφιλή πόλη της Ιταλίας, τη Βενετία.
  Οι τουρίστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Uber για να καλέσουν ένα «Limo Boat» κατά παραγγελία για να περιηγηθούν τη λιμνοθάλασσα της Βενετίας με το πάτημα ενός κουμπιού.
  Με τιμή από 120 ευρώ ανά ταξίδι, η υπηρεσία με σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα και θα είναι διαθέσιμη για κράτηση κατόπιν αιτήματος μεταξύ 8 π.μ. και 8 μ.μ. κάθε μέρα.
 • Επίσης, η Uber Yacht θα φτάσει στις ακτές της Ίμπιζα τον Αύγουστο, προσφέροντας έναν οικονομικό τρόπο για ταξίδια με γιοτ και με απόλυτο στυλ.
  Οι παραθεριστές θα μπορούν να προ-κρατήσουν ένα ιδιωτικό γιοτ για την ημέρα απευθείας μέσω της εφαρμογής Uber.
  Αναχωρώντας από τη μαρίνα της πόλης Ibiza κάθε μέρα στις 12 μ.μ., η Uber Yacht θα προσφέρει σε ομάδες έως 8 ατόμων την ευκαιρία να εξερευνήσουν το λευκό νησί με ένα πολυτελές Sunseeker Yacht με μόλις 200 ευρώ ανά άτομο. Κάθε ταξίδι διάρκειας 8 ωρών συνοδεύεται από τον προσωπικό του καπετάνιο, ένα δωρεάν μπουκάλι σαμπάνια και τοπικά παραδοσιακά σνακ, ενώ περιλαμβάνονται μεταφορές από και προς το γιοτ από οποιοδήποτε σημείο του νησιού.
 • Οι επισκπέτες στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι μπορούν να ταξιδέψουν με ηλεκτρικό σκάφος σε μία κρουαζιέρα Uber, μια ιδιωτική περιήγηση διάρκειας μίας ώρας στον ποταμό Σηκουάνα με τους φίλους ή την οικογένειά τους.
  Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, θα απολαύσουν τη συναρπαστική θέα της Παναγίας των Παρισίων, του Λούβρου και του Πύργου Άιφελ, πίνοντας σαμπάνια.

Άνοδος στην διεθνή ζήτηση για Ελλάδα

Αυτά τα νέα ταξιδιωτικά προϊόντα κυκλοφορούν ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες της Uber σε τουριστικά hotspots σε όλη την Ευρώπη.

Τα στοιχεία από το καλοκαίρι του 2023 δείχνουν ότι η ζήτηση από διεθνείς πελάτες για υπηρεσίες κινητικότητας της Uber αυξήθηκε πέρυσι έως και 55% σε μέρη όπως η Ελλάδα και η Ισπανία.

Πάνω από 6,5 εκατομμύρια διεθνείς πελάτες χρησιμοποίησαν την εφαρμογή στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης το περασμένο καλοκαίρι, ενώ περισσότερα από 800.000 άτομα άνοιξαν την εφαρμογή Uber τους τελευταίους 12 μήνες μόνο στην Ίμπιζα.

Η διαθεσιμότητα ταξιδιών με σκάφος Uber αναμένεται να είναι περιορισμένη και να υπόκειται στις καιρικές συνθήκες.