Παρουσία των Υπουργού και Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ.κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Νικόλαου Ταχιάου εγκαινιάστηκαν σήμερα, 10 Ιουλίου, οι καινούργιοι σύγχρονοι Χώροι Ασφαλούς Στάθμευσης Φορτηγών στο Αερινό Μαγνησίας, στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, ξεκινά η επίσημη λειτουργία και οι οδηγοί των φορτηγών θα απολαμβάνουν, σε ανταγωνιστικές τιμές, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στη διάρκεια της στάσης και ανάπαυσής τους, παράλληλα με προστασία και ασφάλεια για τους ίδιους, τα οχήματα και τα εμπορεύματα που μεταφέρουν.

Με πιστοποίηση επιπέδου ασφαλείας Silver, οι Χώροι Ασφαλούς Στάθμευσης Φορτηγών στο Αερινό Μαγνησίας διαθέτουν περίφραξη, φωτισμό και σήμανση, ελεγχόμενη είσοδο / έξοδο και σύστημα 24-ωρης παρακολούθησης.

Και στις δύο κατευθύνσεις, προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη σε μια συνολική έκταση 18.000 μ2 , διατίθενται:

  • 36 θέσεις ασφαλούς στάθμευσης φορτηγών (9 θέσεις για φορτηγά ψυγεία) με σύστημα κρατήσεων, μπάρα εισόδου / εξόδου και αυτόματα ταμεία πληρωμής
  • Χώρος ανάπαυσης με τραπεζοκαθίσματα, τηλεόραση, Wi-Fi, αυτόματους πωλητές σνακ, ροφημάτων, ψύκτη νερού κλπ.
  • Τουαλέτες και μπάνια (ανδρών / γυναικών)

Οι Ασφαλείς Χώροι Στάθμευσης Φορτηγών στο Αερινό είναι ακόμη μια ενέργεια της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, με παράλληλη προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ποιότητας στους επαγγελματίες οδηγούς.

Από την κατασκευή έως την ολοκλήρωση

Χώροι Ασφαλούς Στάθμευσης

Χρήση των χώρων από τους οδηγούς