Η Turkish Airlines σας προσφέρει το ταξίδι σας στην γειτονική Τουρκία στην απίθανη τιμή των 99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων).

Από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαΐου, 2012 όλοι οι επιβάτες της Turkish Airlines έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν μετ’ επιστροφής από 99 ευρώ, με την Economy Class της THY και να ζήσουν μαγικές στιγμές στο Grand Bazaar, την Αγιά Σοφιά, καθώς επίσης να κάνουν βόλτα στον Βόσπορο, το Υδραγωγείο και το Τοπ Καπί.

Η προσφορά της Turkish Airlines ισχύει για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν, έχοντας ως σημείο αναχώρησης τους είτε την πόλη της Αθήνας είτε της Θεσσαλονίκης, ενώ τα εισιτήρια θα πρέπει να έχουν αγοραστεί μέχρι και τις 31 Μαρτίου, 2012.

*Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, δεν μεταβιβάζονται και δεν επιδέχονται αλλαγές δρομολογίων, ενώ δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες διαφημιστικές καμπάνιες.

Εκμεταλλευτείτε την μοναδική αυτή προσφορά και συνδυάσετε το ταξίδι σας τόσο με τις γιορτές του Πάσχα όσο με το Final Four της Turkish Airlines Euroleague που πραγματοποιείται στην πόλη, κλείνοντας τώρα το εισιτήριό σας με την THY. Μπορείτε να επισκεφτείτε το site: www.turkishairlines.com για περισσότερες πληροφορίες.