Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Mastercard και η Global Hotel Alliance (GHA) -μια από τις μεγαλύτερες συμμαχίες ανεξάρτητων ξενοδοχειακών σημάτων στον κόσμο- υπέγραψαν συμφωνία για μία co-branded κάρτα.

Η νέα κάρτα απευθύνεται σε απαιτητικούς τουρίστες και ταξιδιώτες πολυτελείας από Μέση Ανατολή-Βόρεια Αφρική (MENA).
Στόχος της είναι να ενισχύσει τις εμπειρίες τους σε luxury αποδράσεις και στην φιλοξενία.

Η συνεργασία θα είναι προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες των εύπορων κατόχων καρτών, προσφέροντας μια τεράστια επιλογή από ρυθμίσεις διαμονής και συναρπαστικές ανταμοιβές.

  • Το 34% των εύπορων ταξιδιωτών σε ΜΕΝΑ είναι χρήστες προγραμμάτων επιβράβευσης και καρτών μελών.
  • Περισσότεροι από τους μισούς εύπορους ταξιδιώτες λένε ότι αναζητούν πιο ουσιαστικές εμπειρίες αντί για αγορές και αναμνηστικά.

Με αυτήν τη συνεργασία, η Mastercard και η GHA θα επιμεληθούν πιο εξατομικευμένες και εμπλουτισμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους κατόχους καρτών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

«Καθώς παρατηρούμε μια άνοδο των ταξιδιών πολυτελείας στην περιοχή, συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις εμπειρίες των πελατών μέσω ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πλεονεκτημάτων, ανταμοιβών και ευκολίας, δήλωσε η Amnah Ajmal, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Αγοράς σε EEMEA της Mastercard.

Στη συνεργασία μας με την GHA συνεχίζουμε να χαράσσουμε μια πορεία στον επαναπροσδιορισμό των πολυτελών ταξιδιών».

«Η συν-επώνυμη πιστωτική κάρτα όχι μόνο θα προσφέρει απαράμιλλες ανταμοιβές και προνόμια, αλλά και θα ενισχύσει τη θέση μας ως ηγέτης στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας», δήλωσε ο Chris Hartley, Διευθύνων Σύμβουλος της GHA.