Συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, η Διοικητική ομάδα του Ομίλου Attica, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κυριάκο Μάγειρα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Δικαίο και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Διονύση Θεοδωράτο. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η επισφράγιση της συνεργασίας της Attica Group με το Πολεμικό Ναυτικό.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Attica στο πλαίσιο της αναβάθμισης των δεξιοτήτων των πληρωμάτων του στόλου του, έχει έρθει σε συμφωνία από την έναρξη του έτους 2024, με το Πολεμικό Ναυτικό για τη χρήση των εγκαταστάσεων της Σχολής Ελέγχου Βλαβών με σκοπό τη διεξαγωγή εκπαιδεύσεων από το Πολεμικό Ναυτικό. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αφορούν σε ασκήσεις καταπολέμησης πυρκαγιάς και διαφυγής από αφιλόξενο περιβάλλον καθώς και τεχνικές αντιμετώπισης διαρροής.

Από τις αρχές του έτους έως σήμερα, στα προγράμματα έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 65 ναυτικοί. Στόχος είναι, η επέκταση στο σύνολο των πληρωμάτων του στόλου του Ομίλου στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των δεξιοτήτων και της διατήρησης των υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευσης.

Κατά τη συνάντηση, αποφασίστηκε επίσης, η ένταξη του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού και των οικογενειών τους στο διευρυμένο εκπτωτικό πρόγραμμα του Ομίλου, με την παροχή έκπτωσης της τάξης του 30% στα εισιτήρια επιβατών και ΙΧ οχημάτων.

Η έκπτωση ισχύει για όλα τα δρομολόγια που εξυπηρετεί ο Όμιλος στην Ελλάδα και στις γραμμές της Ιταλίας με τα εμπορικά σήματα Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και ΑΝΕΚ Lines.