Σε εμπορική συμφωνία κατέληξαν οι διοικήσεις του Ομίλου Forthnet και της Cyta.

Tο πλούσιο αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο της δορυφορικής πλατφόρμας Nova Cy, θα είναι πλέον διαθέσιμο, μέσα από την IPTV πλατφόρμα Cytavision στην Κύπρο.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών έχει τεθεί σε  άμεση ισχύ, δίνοντας την δυνατότητα στους συνδρομητές της υπηρεσίας Cytavision, να απολαύσουν την τηλεοπτική εμπειρία που προσφέρουν τα κανάλια Novacinema και Novasports στην Κύπρο.

Η δραστηριότητα της λιανικής διάθεσης υπηρεσιών δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης από πλευράς Nova Cy στην κυπριακή αγορά συνεχίζεται κανονικά.

Η Nova Cyprus προσφέρει μέσω των καναλιών Novacinema, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τις κινηματογραφικές επιτυχίες των μεγαλύτερων studios του Hollywood.

Ενώ μέσω των καναλιών Novasports, προσφέρονται μεγάλα αθλητικά γεγονότα με σημαντικότερα το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Superleague και την κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ, Euroleague.

Να προσθέσουμε ότι οι συνδρομητές της Nova Cyprus απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικού προγράμματος για όλη την οικογένεια, με το καλύτερο περιεχόμενο σε ντοκιμαντέρ, παιδικό πρόγραμμα, μουσική και ψυχαγωγία, ενημέρωση αλλά και εξειδικευμένα κανάλια με ξένες σειρές και μηχανοκίνητα sports.

Ελπινίκη Τζουάνου