Ένα νέο διαδραστικό online εργαλείο που επιτρέπει στους καταναλωτές να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό σαφάρι χρησιμοποιώντας απλά μια ιστοσελίδα, ετοιμάζεται να υποδεχτεί σύντομα η αγορά.

Ο σχεδιασμός αφρικανικού σαφάρι (ASP) θα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να δημιουργήσουν τη δική τους περιπέτεια – επιλέγοντας από μια ολοκληρωμένη συλλογή 300 περίπου καταυλισμών πολυτελείας από τις καλύτερες διαδρομές σαφάρι της Αφρικής σε εννέα διαφορετικές χώρες.

«Ποτέ πριν δεν έχει δοθεί στους  ταξιδιώτες αυτή η δυνατότητα επιλογής, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από  καταυλισμούς και δρομολόγια, και μια τέτοια ευχάριστη διαδραστική ευκαιρία να σχεδιάσουν το σαφάρι των ονείρων τους», δήλωσε ο Ben Bressler, Ιδρυτής και Διευθυντής του Φυσικού Habitat Adventures, την εταιρεία που εισήγαγε το εργαλείο.

Το εύκολα-πλοήγησιμο ASP έχει φτιαχτεί μέσα από δεκαετίες  σχεδιασμού σαφάρι στην Αφρική. «Έχουμε δει μια σημαντική αύξηση σε ταξιδιώτες που θέλουν να συμμετέχουν περισσότερο στην προετοιμασία του ταξιδιού τους», δήλωσε ο Bressler.

Κώστας Μπιλιάνης