Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, στις 15.00, ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύν-δεσμος (DHW) και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας (Chef’s Club οf Greece) θα υπογ-ράψουν, στα πλαίσια της 7ης HORECA 2012, σύμφωνο συνεργασίας, με στόχο μελλον-τικές συνέργειες των μελών τους σε δραστηριότητες που αφορούν τη γαστρονομία, αλλά και τη φιλοξενία.
Τoν DHW θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρός της και Ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλε-λευθέρων Δημοκρατών (FDP), κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης.
Μάλιστα, οι δύο φορείς μαζί με τον Σύνδεσμο Γερμανών Γαστρονόμων και Ξενοδόχων (DEHOGA), θα ανακοινώσουν στην 7η HORECA, την πρωτοβουλία διατύπωσης και κα-τάρτισης του «Σήματος Ποιότητας Ελληνικής Μεσογειακής Κουζίνας», το οποίο θα στοχεύει στην πιστοποίηση των χώρων εστίασης στη Γερμανία που προσφέρουν παρα-δοσιακή ελληνική γαστρονομία και φιλοξενία, με εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης.