Κρουαζιέρες οινογευσίας στις αμπελουργικές περιοχές κατά μήκος του ποταμού Ροδανού, του Ρήνου και του Δούναβη πρόκειται να εντάξει  στο πρόγραμμά της η AmaWaterways.

Στη παρθενική κρουαζιέρα ο Πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της AmaWaterways,  Rudi Schreiner καθώς και ο Αντιπρόεδρος και συνιδιοκτήτης της, Kristin Karst θα φιλοξενήσουν τον Ιδιοκτήτη και Διευθύνοντα  Σύμβουλο του Οινοποιείου Chappellet, που παράγει το πασίγνωστο κρασί Carissa Chappellet, και τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της Central Coast Wine Classic.

Ο Rudi Schreiner δήλωσε ότι αυτές οι κρουαζιέρες θα διαθέτουν κρασιά από τις πιο δημοφιλείς οινοποιητικές περιοχές του κόσμου και των πιο φημισμένων οινοποιών στην Ευρώπη.

Αυτές οι ειδικές κρουαζιέρες, με αποκλειστικό θέμα το κρασί, περιλαμβάνουν εκδρομές οινογευσίας, στο παραδοσιακό «Heuriger», στα χωριά του Grinzing και Neustift στα περίχωρα της Βιέννης και ενημέρωση σχετικά με τα κρασιά της Αλσατίας στο οινοποιείο «Wünsch et Mann», στο Wettolsheim, στο «Oktoberfest» και στο χωριό του Vilshofen που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους επισκέπτες.

Ελπινίκη Τζουάνου