Με εορταστικές προτάσεις απόδρασης καθώς και μοναδικές εκπλήξεις και δραστηριότητες προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, η Grecotel μας προσκαλεί να λαμπρύνουμε τις Άγιες μέρες του Πάσχα σε αγαπημένα ξενοδοχεία, ακολουθώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας.

Απολαύστε ένα αυθεντικό ελληνικό Πάσχα στην Κυλλήνη, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη & τη Θεσσαλονίκη επιλέγοντας παραδοσιακά την φιλοξενία με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel.

Γιορτάστε την Ανάσταση ανταλλάσοντας το φιλί της Αγάπης κάτω από φαντασμαγορικά βεγγαλικά στο Olympia Oasis από 104 ευρώ το άτομο την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο all-inclusive, και από 45 ευρώ το άτομο την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Larissa Imperial, το Astir*Egnatia Alexandroupolis και το Makedonia Palace. Η Κυριακή είναι μέρα ανοιξιάτικης γιορτής. Μέσα στους κήπους σουβλίζονται τα αρνιά και στήνεται ο πιο εντυπωσιακός μπουφές, ενώ παραδοσιακό συγκρότημα συνοδεύει το ελληνικό γλέντι. Τα παιδιά διασκεδάζουν με πασχαλινά παιχνίδια και δραστηριότητες, ψυχαγωγούνται δημιουργικά και  ξεφαντώνουν στο δικό τους χώρο.