Το Avocado Café, το νέο project των Aria Hotels στο γραφικό λιμάνι της Σύρου, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, προσφέροντας μια νέα εμπειρία καφέ και γαστρονομίας.

Σε συνεργασία με το specialty gift boutique A Magic Cabinet προσκαλεί ντόπιους και επισκέπτες να απολαύσουν μια ποικιλία από αλμυρές και γλυκές επιλογές, καθώς και χειροποίητα και βιολογικά προϊόντα.

Το Avocado Café συνδυάζει τη νεοκλασική πολυτέλεια με μια μοντέρνα ατμόσφαιρα, δημιουργώντας έναν χώρο που αποπνέει κομψότητα και ζεστασιά.

Ακριβώς κάτω από αρχοντικό κατάλυμα Skylight, με θέα το λιμάνι της Σύρου, προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους με θέα τα σκάφη και το λιμάνι.

Χτισμένο το 1873, το κτήριο διατηρεί τις κλασικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του, ενώ το εσωτερικό του έχει ανακαινιστεί για να δημιουργηθεί ένας ζεστός και μοντέρνος χώρος, ιδανικός για χαλάρωση ή εργασία.

Το A Magic Cabinet έρχεται να προστεθεί αρμονικά στον χώρο του καταστήματος και την εκλεκτή ποικιλία προϊόντων του Avocado Café. Αυτή η συνεργασία ενισχύει την ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων, που είναι γνωστά για την αυθεντική ελληνική ποιότητά τους.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πολυδιάστατη εμπειρία, ανακαλύπτοντας τα πιο ποιοτικά, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα από επιλεγμένους παραγωγούς και σχεδιαστές.

Επιπλέον, η συνεργασία του Avocado Café με την TARESSO Coffee εγγυάται την ποιότητα του καφέ, ενώ η μεγάλη ποικιλία τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων προσφέρει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.

Το Avocado Café λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σας προσκαλεί να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία καφέ και γαστρονομίας στην καρδιά της Σύρου. Τα Aria Hotels στοχεύουν να σας προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη και γευστική εμπειρία, που συνδυάζει την φινέτσα με την ποιότητα του A Magic Cabinet.