
Το Elounda Peninsula, το πιο exclusive παραθαλάσσιο resort της Κρήτης, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη διεθνούς φήμης διατροφολόγο Emily English, η οποία αναλαμβάνει την επιμέλεια του μενού του νέου παραλιακού concept Elies Beach House.
Γνωστή για τη φιλοσοφία της γύρω από την ισορροπημένη διατροφή και τη γευστική απόλαυση, η Emily English φέρνει μια νέα εποχή ευζωίας και αυθεντικότητας στο Elounda Peninsula.
Το μενού που δημιουργεί βασίζεται σε φρέσκες πρώτες ύλες, ελληνικά προϊόντα και δημιουργικές συνταγές που αναδεικνύουν την τοπικότητα και τις αρχές της θρεπτικής διατροφής.
Η Emily English είναι συγγραφέας δύο best seller βιβλίων της Sunday Times, με το πρώτο, So Good, να παραμένει στην κορυφή των πωλήσεων για 13 συνεχόμενες εβδομάδες – το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο μαγειρικού βιβλίου της τελευταίας δεκαετίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Ηλίας Κοκοτός, Business Development Director του ομίλου Elounda Collection Hotels & Resorts, δήλωσε:
«Μετά τις διεθνείς συνεργασίες μας με την οικογένεια Ferragamo για το Il Borro Tuscan Bistro και το φημισμένο ιαπωνικό Sumosan, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ποιότητα της γαστρονομίας.
Η συνεργασία μας με την Emily English σηματοδοτεί την επιμονή μας να προσφέρουμε όχι μόνο πολυτέλεια, αλλά και περιεχόμενο με ουσία – ένα μενού που θρέφει το σώμα, σέβεται την τοπικότητα και εμπνέει τον σύγχρονο ταξιδιώτη.»
Το Elies Beach House ανοίγει επίσημα τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι, προσθέτοντας μια νέα, υψηλής αισθητικής εμπειρία beach dining στο Elounda Peninsula – σε ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα και ιδιωτικά παραθαλάσσια σημεία της Μεσογείου.