Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ελληνικά ξενοδοχεία διακρίθηκαν στα TUI Global Hotel Awards 2024 στο πλαίσιο της ITB Berlin.

Το Lindos Blu Luxury Hotel & Suites στη Ρόδο στέφθηκε για άλλη μια φορά ως το καλύτερο ξενοδοχείο παγκοσμίως.

Οι επισκέπτες της TUI από όλες τις αγορές στο ξενοδοχείο στο νησί των Ιπποτών έγραψαν εξαιρετικές κριτικές που αποδεικνύουν ότι τόσο η φιλοξενία όσο και η εξυπηρέτηση του προσωπικού του είναι εξαιρετική.

Χτισμένο σαν αμφιθέατρο στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στον γραφικό κόλπο Βλυχά, το Lindos Blu Luxury Hotel & Suites 5 αστέρων είναι ένα ήσυχο καταφύγιο που υπόσχεται πλήρη περιποίηση και χαλάρωση στο κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου.

Το θέρετρο μόνο για ενήλικες διαθέτει μια σειρά από βεράντες που οδηγούν σε μια αμμώδη παραλία, βίλες και μεζονέτες με ιδιωτικές πισίνες, δύο εστιατόρια, μια ηλιόλουστη βεράντα ρετιρέ, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και ένα σπα.

Το Kalithea Mare Palace σε Ρόδο το καλύτερο ξενοδοχείο για Πολωνούς

Στα βραβεία ξεχώρισε άλλο ένα ξενοδοχείο στην Ρόδο, το Kalithea Mare Palace. Οι τουρίστες από την Πολωνία το κατέταξαν στην κορυφή.

Η GRECOTEL ηγείται στα TUI Global Hotel Awards

Στα TUI Care Foundation Awards, πρωταγωνιστούν τα ξενοδοχεία της GRECOTEL στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για τα GRECOTEL Caramel Boutique Resort και GRECOTEL Creta Palace.

«Τα ξενοδοχεία που προσφέρουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία αξέχαστων διακοπών για τους πελάτες μας, δήλωσε ο Sebastian Ebel, Διευθύνων Σύμβουλος του TUI Group.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε τα ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνεχώς λαμπερές κριτικές από τους επισκέπτες μας.

Τα TUI Global Hotel Awards είναι ο τρόπος μας να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τους αξιότιμους ξενοδόχους μας και τη δέσμευση τους να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες μας».

TUI Carbon Reduction Award

Σε μια εποχή όπου η περιβαλλοντική ευθύνη είναι πρωταρχικής σημασίας, το βραβείο TUI Carbon Reduction Award αναγνωρίζει ξενοδοχεία που έχουν κάνει σημαντικά βήματα στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα τους.

Ο φετινός νικητής TUI Blue Montafon είναι αληθινή απόδειξη αυτού. Το ξενοδοχείο της Αυστρίας και έχει κάνει τολμηρά βήματα για τη μείωση των εκπομπών, όπως:

  • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: Πάνω από το 80% της ηλεκτρικής ενέργειας προέρχεται από υδροηλεκτρική ενέργεια
  • Gas-Free Zone: Το ξενοδοχείο έχει εγκαταλείψει τη θέρμανση με φυσικό αέριο και πετρέλαιο, ακόμη και στην κουζίνα
  • Ηλεκτρικός στόλος: Λεωφορεία και εταιρικά αυτοκίνητα είναι όλα ηλεκτρικά
  • LED Brilliance: Τα ενεργειακά και αποδοτικά LED φωτίζουν κάθε γωνία

TUI Special Recognition Award

Στην καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας, υπάρχουν άτομα και οργανισμοί που έχουν μεταμορφώσει τον κλάδο της φιλοξενίας.

Το TUI Special Recognition Award είναι ένας φόρος τιμής σε όσους άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους και ξεπέρασαν τα συνηθισμένα, όπως ο φετινός αποδέκτης κ. Fettah Tamince, ιδρυτής και πρόεδρος της Rixos Hotels.

Best Hotel παραθεριστών από Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία

Τα TUI Global Hotel Awards δείχνουν ότι οι επισκέπτες στις ανα τον κόσμο αγορές της έχουν διαφορετικές ξενοδοχειακές προτιμήσεις.

Χάρη στους ξενοδοχειακούς εταίρους της, η TUI μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις ατομικές ανάγκες και να προσφέρει τις κατάλληλες εμπειρίες διακοπών.

Το πιο δημοφιλές ξενοδοχείο μεταξύ παραθεριστών από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία είναι το Hotel Tigaiga στο Πόρτο ντε λα Κρουζ, βόρεια της Τενερίφης.

Έχει επαινεθεί για την αγαπημένη του ατμόσφαιρα και τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Βρίσκεται μέσα σε ένα όμορφο πάρκο με υπέροχη θέα στο ηφαίστειο Τέιντε.

Οι καλεσμένοι στο επίκεντρο

Τα βραβεία TUI Global Hotel αποτελούν το κορυφαίο φινάλε του Top 100 Καλύτερων Ξενοδοχείων Παγκοσμίως -με 19 ελληνικά ανάμεσα τους- που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

Είναι μια ετήσια τελετή βράβευσης όπου η TUI, για λογαριασμό των περισσότερων από 19 εκατομμυρίων επισκεπτών της παγκοσμίως, αναγνωρίζει τα ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου της που έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και ποιότητα κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.
Οι νικητές επιλέγονται από μια ομάδα 13.000 επιλέξιμων ξενοδοχείων που έχουν απευθείας συμβόλαια με την TUI.

«Οι καλεσμένοι μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Εκτιμούμε τα σχόλια τους καθώς και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνεργάτες μας σε ξενοδοχεία παγκοσμίως, υπογραμμίζει η Helen Caron, Διευθύντρια Αγορών και Προϊόντων της TUI.

Τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία και οι νικητές των TUI Global Hotel Awards επιλέγονται μέσω προσεκτικής αξιολόγησης των σχολίων των επισκεπτών.
Κάθε χρόνο θέτουμε ως προτεραιότητα να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε το πάθος και την αφοσίωση που απαιτείται για τη δημιουργία των καλύτερων ξενοδοχειακών εμπειριών στον κόσμο. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε τέτοιους εξαιρετικούς συνεργάτες».