Δεκαήμερο Χριστουγεννιάτικο Εμπορικό Φεστιβάλ διοργανώνουν ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς» και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντίπαρου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του εύρους των επιλογών, η στήριξη της τοπικής αγοράς, αλλά και η παροχή προς στους καταναλωτές σημαντικών προσφορών, εκπτώσεων και ειδικών τιμών από τα καταστήματα της περιοχής.  
Η έναρξη του Φεστιβάλ έγινε το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, με φιλανθρωπικό «γκαλά» και επίδειξη μόδας στο ξενοδοχείο “Paros Palace” στην Παροικιά.
Την παρουσίαση μόδας με γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα, υποδήματα, αξεσουάρ, καθώς και νυφικά και βαπτιστικά, επιμελήθηκαν οι γυναίκες του «Αρηίς», ενώ την παρουσίαση του δεκαήμερου προσφορών έχει αναλάβει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος.

 

Στους παρευρισκόμενους του «Γκαλά» προσφέρθηκε επιπλέον ποσοστό έκπτωσης, ενώ το σύνολο της αξίας του εισιτηρίου/πρόσκλησης (5 ευρώ) διατέθηκε  για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μέρος των εσόδων της εκδήλωσης δόθηκε σε παριανές οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, θα γίνει προβολή ταινίας στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα προς τιμήν του 1ου Πρότυπου Κέντρου ΑΜΕΑΙ Νάουσας Πάρου, στο οποίο και θα διατεθούν τα έσοδα της βραδιάς.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή,11 Δεκεμβρίου, στην Παροικία με τη γιορτή της «Παριανής Σούμας» και με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

«Σε πείσμα των καιρών, θα προσπαθήσουμε να σκορπίσουμε στους συντοπίτες αλλά και στους επισκέπτες μας λίγη από τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία και να δώσουμε ένα μήνυμα αγάπης για τον τόπο αλλά και για το παιδί», δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πάρου ”Αρηίς”, Σταυρούλα Τρίχα, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Απόστολο Αλιπράντη «για την άριστη συνεργασία στη σημαντική αυτή προσπάθεια».

Κώστας Μπιλιάνης