
Σύνταξη: tourismtoday.gr
Οι ταξιδιώτες που αναζητούν γκουρμέ γεύσεις μπορούν να συνδυάσουν απίστευτες γαστρονομικές εμπειρίες σε μερικούς από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς της Ευρώπης.
Τα ξενοδοχεία Hilton έχουν πλέον εστιατόρια με αστέρια Michelin σε όλη την Ευρώπη.
Η πολυτελής διαμονή και το εξαιρετικό φαγητό πάνε χέρι-χέρι και οι επισκέπτες της Hilton μπορούν να απολαύσουν τα καλύτερα φαγητά και ποτά χωρίς να μετακινηθούν από το ξενοδοχείο τους.
Γαστρονομικές αποδράσεις Michelin στα ξενοδοχεία Hilton της Ευρώπης
Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel (Ρώμη, Ιταλία)
Το La Pergola είναι το μοναδικό εστιατόριο στην Ρώμη με τρία αστέρια Michelin.
Δημιουργική κουζίνα επηρεασμένη σε μεγάλο βαθμό από τις μεσογειακές γεύσεις.
Waldorf Astoria Amsterdam (Άμστερνταμ, Ολλανδία)
Με δύο αστέρια Michelin, το Spectrum ειδικεύεται στη χορτοφαγική κουζίνα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα τοπικά υλικά από Ολλανδούς αγρότες και ψαράδες.
Waldorf Astoria Versailles-Trianon Palace (Παρίσι, Γαλλία)
Ένα αστέρι Michelin και τρεις toques Gault Millau. Το μενού στο εστιατόριο Gordon Ramsay au Trianon, συνδυάζει την παραδοσιακή γαλλική κουζίνα με την ιαπωνική αισθητική και επιλεγμένα τοπικά προϊόντα.
Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa (Ριέκα, Κροατία)
Ένα αστέρι Michelin και τρεις toques Gault Millau για την μαγειρική του Nebo Restaurant & Lounge που συνδυάζει το μοντέρνο με τις παραδοσιακές πινελιές (ιταλο-γαλλική επιρροή) με προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από Κροάτες αγρότες και παραγωγούς.
Hilton Munich Airport (Μόναχο, Γερμανία)
Ένα αστέρι Michelin στο Mountain Hub Gourmet. Ένα εστιατόριο με μοντέρνα αλπική κουζίνα και σύγχρονο ντιζάιν.
Ιδανικό τόσο για μια πολυτελή στάση όσο και για ένα δείπνο προορισμού από μόνο του.
Conrad Algarve (Αλγκάρβε, Πορτογαλία)
Καινοτόμο μενού κλασικής μεσογειακής κουζίνας με μοντέρνα αίσθηση, στο εστιατόριο Gusto by Heinz Beck, που ξεχωρίζει με ένα αστέρι Michelin.
Hilton Diagonal Mar Barcelona (Βαρκελώνη, Ισπανία)
Το Aürt -με ένα αστέρι Michelin- προσφέρει εποχικά πιάτα και τάπας εμπνευσμένα από την ιαπωνική και τη μεσογειακή κουζίνα, με παραδοσιακά υλικά μέσα από σύγχρονες τεχνικές και τοπικά προϊόντα.