
H Λίζα Μάτσα, είναι η νικήτρια του τελικού διαγωνισμού “MaziChef” για το “Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019” που διεξήχθη στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα.
Το εκλέρ της Λίζας Μάτσα που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν με γεύση ρυζόγαλο, μαστίχα και μανταρίνι.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Τσενεκίδης από τη Θεσσαλονίκη (εκλέρ με γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο).
Την Τρίτη θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Κατάκης από την Κρήτη (εκλέρ με λευκή σοκολάτα, αυγοτάραχο και τζελ λεμονιού).
Και την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Λάζαρος Πολίτης από την Πάτρα (εκλέρ με μους φέτα και χαλούμι, χωριάτικο φύλλο και ζελέ μαυροδάφνης).
Οι 4 φιναλίστ ετοίμασαν 600 εκλέρ ο καθένας στις κουζίνες της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα υπό την επίβλεψη των σεφ της κριτικής επιτροπής του τελικού.