Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι βασικοί παίκτες tour operators (t.o.) από Γερμανία, αλλάζουν το χάρτη των κρατήσεων στην Ελλάδα.
TUI, FTI, DER Touristik και Alltours, παρατείνουν τη σεζόν για τους Γερμανούς τουρίστες στην χώρα μας έως και το Νοέμβριο, με προσφορές ή αναβαθμίσεις σε ελκυστικές τιμές.

Σύμφωνα με έρευνα της Civey τα ταξίδια φθινόπωρο και άνοιξη είναι πλέον τάση, για τους Γερμανούς.
Αυτές τις εποχές θα επιλέξουν για διακοπές στο μέλλον στους αγαπημένους του προορισμούς, οι Γερμανοί (30%). Ο λόγος είναι ότι θέλουν να αποφύγουν τον καύσωνα στη νότια Ευρώπη.

Αυτό σημαίνει πώς οι προορισμοί που είναι δημοφιλείς στους Γερμανούς στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία γίνονται όλο και περισσότερο ανοιξιάτικοι και φθινοπωρινοί προορισμοί.

Δυναμική επέκταση σεζόν t.o. σε Ελλάδα έως Νοέμβριο από Γερμανία

Η TUI αποφάσισε τώρα, να παρατείνει τουλάχιστον τη σεζόν στη Ρόδο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.
Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σύντομα, μαζί και για άλλους προορισμούς πέρα ​​από την κλασική περίοδο των φθινοπωρινών διακοπών, όταν παρουσιάσει το χειμερινό της πρόγραμμα.

Η FTI προσφέρει παρατάσεις σεζόν για προορισμούς σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία.
Στην Κρήτη 90 ξενοδοχεία εκτείνονται μέχρι τις αρχές ή τα μέσα Νοεμβρίου, στη Ρόδο 46.
Στην Τουρκική Ριβιέρα, περίπου 150 ξενοδοχεία παραμένουν ανοιχτά μετά τον Νοέμβριο και στην Κύπρο 86.

«Για τους ταξιδιώτες που είναι ευέλικτοι όσον αφορά στο χρόνο, οι προσφορές ή οι αναβαθμίσεις σε τιμές δημιουργούν είναι ελκυστικές».

Το DER Touristik οι αφίξεις για Ρόδο προγραμματίζονται για τον Νοέμβριο. Οι προσφορές κάνουν το νησί ακόμα πιο ελκυστικό στη χαμηλή περίοδο.

«Βλέπουμε μια μεγάλη ευκαιρία στο επιτυχημένο μάρκετινγκ μιας επέκτασης σεζόν», λέει ο διευθυντής προϊόντων Sven Schikarsky.

Όπως επισημαίνει οι διακοπές σε κλασικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στη Μεσόγειο πέρα ​​από την κύρια σεζόν για να επιτύχουν «χρειάζονται εκστρατείες και μέτρα μάρκετινγκ, με την υποστήριξη των τουριστικών γραφείων των χωρών»

Η Alltours έχει ήδη επεκτείνει την ταξιδιωτική περίοδο για τη Ρόδο και την Κρήτη μέχρι τον Νοέμβριο του 2023.