Το ξενοδοχείο Aqua Blu Boutique Hotel +Spa στην Κω, ξεχωρίζει τόσο για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του, όσο και για τις μοναδικές εμπειρίες που θα αποκομίσει επισκέπτης κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Η γαστρονομία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, με το εστιατόριο CUVéE του Aqua Blu Boutique Hotel & Spa να ακολουθεί την αισθητική του ξενοδοχείου .

Η κουζίνα του, βασίζεται στην ελληνική γευστική κουλτούρα της υψηλής γαστρονομίας η οποία παρουσιάζεται μέσα από πρωτότυπες τεχνικές , με τα πιάτα να παραπέμπουν σε έργα τέχνης και τον ουρανίσκο να έρχεται σε απόλυτη γευστική αρμονία με την εικόνα.

Aυτό το καλοκαίρι, ο βραβευμένος chef Μιχάλης Μάρθας, πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα την γαστρονομική εμπειρία, προσκαλώντας διακεκριμένους συναδέλφους του στην κουζίνα του CUVéE restaurant και δημιουργεί μαζί τους μοναδικά 4 hands dinner για όσους αγαπούν την υψηλή γαστρονομία αλλά και για εκείνους που θέλουν να την γνωρίσουν.

Με καλεσμένο τον πολυβραβευμένο chef Δήμο Σαμουράκη από το 7 foods sins gastropub δημιούργησαν το Σάββατο 7 Ιουλίου ένα αξέχαστο, για όσους το δοκίμασαν, 4 hands dinner με το μενού να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: εποχιακή σαλάτα με τραγανή πάπια ,μανιτάρι στο φυσικό του περιβάλλον, ταρτάρ μόσχου , χαρούπι , παστό αυγό ,χτένι ,τρούφα, τραγανό χοιρινό, αρνί σέλα, λαυράκι, αυγοτάραχο και για dessert τρουμουλα με γεύση τριαντάφυλλο , μαστίχα ή φιστίκι .

Eπόμενος guest του Aqua Blu’s CUVéE Restaurant είναι ο Δήμος Mπαλόπουλος ένας από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους σεφ και Food & Beverage Manager με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 4 Hands Dinner με τον Δήμο Μπαλόπουλο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 19.30.