Το Tui Magic Life Beldibi στην Τουρκία, ξεκινά τώρα τη λειτουργία του ως η τρίτη εγκατάσταση μόνο για ενήλικες.

Με τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο, η διεθνώς προσανατολισμένη μάρκα της Tui επικεντρώνεται ειδικά στην επέκταση της προσφοράς διακοπών της για ένα ενήλικο κοινό με γνώμονα την εμπειρία.

Εκτός από το Tui Magic Life Candia Maris στην Κρήτη, το Tui Magic Life Bodrum θα συνεχίσει επίσης να λειτουργεί ως εγκατάσταση για ενήλικες από το καλοκαίρι του 2024.

«Τώρα διαχειριζόμαστε 15 θέρετρα με την επωνυμία Tui Magic Life, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες μας εξαιρετικές εμπειρίες διακοπών. Οι προσφορές μας στους συλλόγους παραδοσιακά απευθύνονται κυρίως σε οικογένειες. Επιπλέον, το 2024 θα θέλαμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες και ελκυστικές προσφορές διακοπών για τους επισκέπτες μας με μια επιμελημένη σειρά εγκαταστάσεων μόνο για ενήλικες», λέει ο Bernd Mäser, Διευθύνων Σύμβουλος της Tui Magic Life.

Εκτός από την ευρεία προσφορά all-inclusive, η οποία περιλαμβάνει κυρίως αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες υψηλής ποιότητας σε όλες τις ιδέες, οι επισκέπτες του Tui Magic Life Beldibi μπορούν να περιμένουν μια ποικίλη γαστρονομική προσφορά. Σε ένα σύνολο έξι εστιατορίων, τα οποία περιλαμβάνουν τέσσερα εξαιρετικά εστιατόρια, πέντε μπαρ και ένα καφέ, οι παραθεριστές μπορούν να περιμένουν μια ποικιλία από δημιουργικές παραλλαγές κοκτέιλ και γαστρονομικές απολαύσεις από όλο τον κόσμο.