Οι διοργανωτές της Arabian Travel Market 2024 (ΑΤΜ) και εκπρόσωποι της έκθεσης – στρατηγικοί συνεργάτες, περιέγραψαν τα σχέδιά τους για την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 6 Μαΐου έως Πέμπτη 9 Μαΐου στο Ντουμπάι.

Η 31η έκδοση ΑΤΜ είναι έτοιμη να υποδεχτεί πάνω από 2.300 εκθέτες και εκπροσώπους από περισσότερες από 165 χώρες, με θέμα “προβολή κεντρικής περιοχής για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία”

Από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις έως τις καθιερωμένες μάρκες, η ΑΤΜ 2024 θα αναδείξει πώς η καινοτομία ενισχύει τις εμπειρίες. Η Ντανιέλ Κέρτις, Διευθύντρια Έκθεσης ΜΕ, πρόσθεσε: “Η ΑΤΜ 2024 ετοιμάζεται για μια συναρπαστική σύνθεση σε δύο στάδια, με την ατζέντα του συνεδρίου να περιλαμβάνει βασικούς ομιλητές της βιομηχανίας από όλο τον κόσμο και θα αντιμετωπίζει τις αναδυόμενες τάσεις στον ταξιδιωτικό τομέα.

Η Κέρτις πρόσθεσε: Η νέα σύνοδος κορυφής θα εμβαθύνει στο ρόλο των ταξιδιών, προβάλλοντας τις πρωτοποριακές τους προσεγγίσεις.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξενοδοχειακών σημάτων για την ΑΤΜ 2024 έχει αυξηθεί κατά 21% από έτος σε έτος, με 58% αύξηση σε νέα προϊόντα. Αρκετοί νέοι προορισμοί θα εισαχθούν στην ΑΤΜ 2024, όπως η Κίνα, το Μακάο, η Κένυα, η Γουατεμάλα και η Κολούμπια, η Ισπανία και η Γαλλία.