
Στις 5 Σεπτεμβρίου, τo Minos Beach Art Hotel υποδέχεται την Taittinger Champagne σε μια ξεχωριστή εμπειρία γαστρονομίας και οινογνωσίας .
Οδιεθνώς καταξιωμένος Master Sommelier Stefan Neumann MS θα καθοδηγήσει τους καλεσμένους σε ένα αποκλειστικό masterclass αποκαλύπτοντας το μοναδικό χαρακτήρα του ιστορικού οίκου.

Η βραδιά κορυφώνεται στο εστιατόριο La Bouillabaisse, το πρώτο fine dining εστιατόριο του Αγίου Νικολάου, με πορεία που μετρά πάνω από πέντε δεκαετίες και 8 Χρυσούς Σκούφους. Ένα Degustation Menu 5-πιάτων έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναδείξει την κομψότητα και την πολυπλοκότητα τεσσάρων εξαιρετικών ετικετών της Taittinger Champagne.

Degustation Menu La Bouillabaisse x Taittinger Champagne
· Ωμός μαριναρισμένος τόνος, κρόκος αυγού, κάπαρη, τουρσί αγγούρι με Taittinger Brut Réserve
· Αραντσίνι, μύδια, μάραθο, αυγοτάραχο με Taittinger Rosé Prestige
· Καραβίδα, αφρός bouillabaisse, βασιλικός με Taittinger Prélude Grand Cru
· Σφυρίδα, λάχανο, μπέικον speck, τυρί μετσοβόνε με Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2012
· Λευκό ροδάκινο, άρκευθος, αμύγδαλο, παγωτό crème σαμπάνιας

Ο Οίκος Taittinger
Για σχεδόν έναν αιώνα, η οικογένεια Taittinger έχει αφιερωθεί στην παραγωγή σαμπάνιας με πάθος για την αριστεία. Όπως τονίζει ο Pierre Emmanuel Taittinger: «Το όνομα στη φιάλη είναι υπόσχεση. Συμβολίζει τη γνώση του παρελθόντος και τη δέσμευση μας για το μέλλον». Σήμερα μαζί με τη νεότερη γενιά, Clovis και Vitalie Taittinger, η οικογένεια συνεχίζει να τιμά την παράδοση και την πορεία ενός εμβληματικού brand στον κόσμο της σαμπάνιας.

























