Με τα ταξιδιωτικά σχέδια σε αναμονή και την κοινωνική απόσταση σε πλήρη ισχύ, οι υποψήφιοι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο μπορούν να ονειρευτούν την επόμενη απόδραση τους.

Για να διατηρήσει το όνειρο ζωντανό, η KAYAK λανσάρει τον εικονικό ταξιδιωτικό κόμβο της #TravelFromHome με επιμελημένους οδηγούς πόλεων, ώστε οι globetrotters να μπορούν να ταξιδεύουν από το σπίτι.

Το #TravelFromHome είναι πλέον διαθέσιμο με εικονικούς οδηγούς για Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Βερολίνο και Λονδίνο, ενώ θα προστεθούν και άλλοι προορισμοί τις επόμενες εβδομάδες.

Οι επιμελημένοι εικονικοί οδηγοί πόλης του KAYAK δεν θα ταξιδέψουν τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού τους σε έναν προορισμό, αλλά είναι μια ευκαιρία έμπνευσης για το επόμενο ταξίδι και πηγή πληροφόρησης για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τον προορισμό.

Πέρα από την πρόσβαση σε μια εικονική περιήγηση στους προορισμούς, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν:

  • Τοπικές συνταγές για μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και κοκτέιλ.
  • Μια λίστα αναπαραγωγής για να έχετε τη διάθεση για κάθε πόλη.
  • Ένα μάθημα γλωσσών που καλύπτει φράσεις που χρησιμοποιούνται συνήθως.
  • Μια εικονική περιήγηση από τοπικά μουσεία και γκαλερί.
  • Μια λίστα βιβλίων, τηλεοπτικών σειρών και ταινιών που σχετίζονται με αυτήν την πόλη.

Για παράδειγμα, όσοι κάνουν μια εικονική επίσκεψη στο Άμστερνταμ θα βρουν μια προεπισκόπηση του Κρατικού Μουσείου της Ολλανδίας Rijksmuseum, μια συναρπαστική ματιά στη γραφική θέα της πόλης με περιήγηση με ελικόπτερο και έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την δημιουργία των αγαπημένων και διάσημων μπισκότων της Ολλανδίας Stroopwafels.
Θα μάθουν πώς να παραγγείλουν μια μπύρα, να ζητήσουν οδηγίες και να χαιρετήσουν ανθρώπους στα ολλανδικά, καθώς και πληροφορίες για όλες τις πρόσφατες πολιτιστικές εκδηλώσεις, βιβλία για ανάγνωση και ταινίες για να παρακολουθήσουν.

Δίνοντας στους χρήστες όλα τα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρειάζονται για να προγραμματίσουν το επόμενο ταξίδι τους, από καθημερινά δρομολόγια έως στιγμιότυπα προορισμού και διασκεδαστικά γεγονότα το KAYAK στοχεύει να αναζωογονήσει τη φαντασία των ταξιδιωτών. Και να βοηθήσει όσους ονειρεύονται τις επόμενες διακοπές τους να το κάνουν πραγματικότητα όταν έρθει η ώρα.