Όταν μιλάμε για την σύμπραξη του πιο έντονου executive chef της χώρας με τον απόλυτο
artisan του κρέατος, δεν μπορεί παρά να αναφερόμαστε στην πιο προκλητική, ανατρεπτική -και γι αυτό πολλά υποσχόμενη- συνεργασία της χρονιάς.

Δημήτρης Κατριβέσης, λοιπόν και Στράτος Δρακούλης ανοίγουν μία νέα σελίδα στην από
χρόνια φιλία τους, με μία επαγγελματική συνεργασία που έρχεται να ταράξει το status της
εστιατορικής Αθήνας.

Ο ένας, πρωτοπόρος και υπεύθυνος της εισόδου της nikkei κουζίνας στην αθηναϊκή εστίαση.

Ο άλλος ένας μαέστρος του steak που βάλθηκε να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο και τη γεύση της
gourmand πόλης με έννοιες, όπως kobe και olive-fed wagyu.

Kαι οι δύο μαζί ένα εκρηκτικό, ατίθασο δίδυμο, έτοιμο να δημιουργήσει μία νέα γαστρονομική σκηνή με πρωταγωνιστές τα premium κοπής κρέατα από την Αυστραλία, την Ιαπωνία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες και θιασώτες όλους εμάς. Ήδη το “ Limited Edition Menu, Matsusaka Wagyu Meat”, που υπογράφει ο Δ. Κατριβέσης, με αναπάντεχες επιλογές, όπως το Steak tartare με brandy και χαβιάρι, το Wagyu Nigiri, αλλά και το… Matsusaka Fat Ice Cream, είναι από μόνο του μια πρόγευση – απόδειξη ότι οι νέες προτάσεις του Drakoulis Dry & Raw θα είναι μία delicious γαστρονομική ανατροπή.

“Όταν γνώρισα, πριν από 10 χρόνια, τον Δημήτρη ήμουν σίγουρος για δύο πράγματα: για το ότι πρόκειται για έναν καλό chef, και για το ότι κάποια μέρα θα συνεργαστούμε. Σήμερα, μπορώ να πω ότι δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός φίλος, αλλά και ο καλύτερος chef που έχω γνωρίσει.

Είμαι πολύ χαρούμενος που η σχέση μας αυτή επισφραγίζεται τώρα και με μία συνεργασία.
Ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να πετύχουμε ως ομάδα και πού θα φτάσουμε μαζί στο μέλλον τα εστιατόρια Drakoulis Dry & Raw” αναφέρει σχετικά ο Στράτος Δρακούλης.

“Νομίζω ότι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής είναι να καταφέρνεις τελικά αυτό που οι άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπορείς” συμπληρώνει ο chef Δημήτρης Κατριβέσης
υπογραμμίζοντας έτσι τον… κόντρα ρόλο του -που απορρέει από το τελείως διαφορετικό
δημιουργικό του ύφος και μαγειρικό στυλ που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα- στην καλλιτεχνική, πλέον, διεύθυνση της κουζίνας των δημοφιλών και high end steak houses Drakoulis σε Κολωνάκι και Βούλα.