Για τους Αμερικανούς, υπάρχει μόνο η αισιόδοξη πλευρά όταν πρόκειται για ταξίδια. Ακόμα και χωρίς εμβόλιο, ονειρεύονται και σκοπεύουν να ξαναβρεθούν έξω στον κόσμο.

Σύμφωνα με νέα έρευνα από το Skyscanner, το 48% των Αμερικανών σχεδιάζει να ταξιδέψει το 2021, ανεξάρτητα από τα νέα για τα εμβόλια.

Η έρευνα επιβεβαιώνει αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι προτεραιότητα για τους ταξιδιώτες το επόμενο έτος. Δηλαδή μεγάλες διακοπές με την προτεραιότητα του οικογενειακού χρόνου στην κορυφή της λίστας των ταξιδιωτών, για τον επόμενο χρόνο.

Κορυφαίες τάσεις ταξιδιού Skyscanner το 2021

Οι κορυφαίες τάσεις ταξιδιού του Skyscanner το 2021 περιλαμβάνουν τις μαγικές αναμνήσεις, τα αναγεννητικά ταξίδια, τα ταξίδια για σπορ και αγαπημένους προορισμούς όπως η Νέα Υόρκη.

Οι παραλιακοί προορισμοί θα γεμίσουν ξανά καθώς οι άνθρωποι αναζητούν και πάλι για εύκολους, κοινωνικά απομακρυσμένους προορισμούς.

Κορυφαίοι προορισμοί Skyscanner το 2021

Το Skyscanner επισημαίνει την Καλιφόρνια, την Ελλάδα και τις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας ως μέρη που θα προσελκύσουν τους περισσότερους Αμερικανούς ταξιδιώτες το 2021.