Ταυτότητα

To www.tourismtoday.gr  δημιουργήθηκε με στόχο να γίνει το κορυφαίο ειδησεογραφικό portal της τουριστικής βιομηχανίας.

Μέσα από τις σελίδες μας ο  χρήστης μπορεί να μαθαίνει πρώτος τις ειδήσεις και τα παρασκήνια στο χώρο του τουρισμού, των μεταφορών και του τουριστικού real estate.

Κάθε μέρα περισσότεροι από 22.000, ξενοδόχοι, managers ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, τουριστικοί πράκτορες, κατασκευαστές, μεσίτες, στελέχη του τραπεζικού και ασφαλιστικού κλάδου καθώς και προμηθευτές ξενοδοχείων, ενημερώνονται για το σήμερα και το αύριο του μεγαλύτερου σε δυναμική κλάδου της ελληνικής οικονομίας.

Λεπτό προς λεπτό καταγράφουμε την ειδησεογραφία στο χώρο του τουρισμού, των μεταφορών και του τουριστικού real estate στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Για την καθημερινή και έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών μας, αρθρογραφούν στο www.tourismtoday.gr οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι του οικονομικού και τουριστικού ρεπορτάζ αλλά και προσωπικότητες της αγοράς, ενώ έχουμε στενή συνεργασία και με διεθνή media.

Το www.tourismtoday.gr αποτελεί το πλέον σύγχρονο μέσο ενημέρωσης με τις μεγαλύτερες δυνατότητες σύγχρονων εφαρμογών και ήλθε να καλύψει ένα κενό στην ενημέρωση των ανθρώπων της τουριστικής αγοράς που επιζητούν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, στοχεύοντας στην ανέλιξη της επιχείρησής τους.

Κάντε κλικ στο www.tourismtoday.gr γιατί ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας.