Στην ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του Domes Lake Algarve, του ξενοδοχείου της Marriott με την ιδιωτική λίμνη και τη μαγευτική θέα στη μαρίνα του Vilamoura, το Estrella φέρνει και πάλι την παγκόσμια street food ταυτότητά του στις ακτές του Ατλαντικού.

Την επιμέλεια του φετινού μενού υπογράφει ο Ασημάκης Χανιώτης, chef με ένα αστέρι Michelin με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος φέρνει τη δημιουργικότητα και την υψηλή γαστρονομική του τεχνική στο project.

Σε συνεργασία με την ομάδα R&D του Estrella και τον πορτογάλο chef Vítor Moreira των Domes, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή ώστε να ενσωματωθούν τοπικά υλικά και παραδοσιακές γεύσεις στο νέο μενού, μέσα από το φίλτρο της δημιουργικής street food κουζίνας του Estrella.

Ανάμεσα στα νέα πιάτα ξεχωρίζει το Dom Rodrigo Cheesecake – μια σύγχρονη προσέγγιση στο αγαπημένο παραδοσιακό γλυκό, με βάση crumble Dom Rodrigo, ανάλαφρη κρέμα τυριού, νότες από λικέρ αμυγδάλου Amarguinhaκαι και δροσερό ξύσμα λεμονιού.

Με πάνω από 200 θέσεις δίπλα στη λίμνη, το εστιατόριο συνεχίζει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη all-day dining εμπειρία, συνδυάζοντας το δημιουργικό πνεύμα του Estrella με τη γευστική κληρονομιά της Πορτογαλίας: από Prego do Lombo σε ψωμάκι Bolo do Caco, vegan πιάτα, ceviche με φρέσκο ψάρι , μέχρι τα διάσημα επιδόρπια του Estrella που έχουν απασχολήσει πολλες φορες τον διεθνή γαστρονομικό Τύπο.

«Το νέο μας μενού είναι μια ωδή στη γεύση και τη συνύπαρξη πολιτισμών. Αντλεί έμπνευση από την Πορτογαλία και την Ελλάδα και αποτυπώνει τη φιλοσοφία του Estrella: να δημιουργούμε φαγητό που είναι απολαυστικό και αυθεντικό », δηλώνει ο Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Ιδρυτής & CEO του Estrella World Street Food.

Η φετινή επιστροφή του Estrella στην Πορτογαλία είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της παγκόσμιας απήχησης του brand, αλλά και μια πρόσκληση να ανακαλύψουμε την εμπειρία των ξενοδοχείων Domes μέσα από ένα νέο γαστρονομικό πρίσμα.