Ένα ειδικό αεροσκάφος τύπου Airbus A330 σχεδίασε η Turkish Airlines για το UEFA Champions League. Με τον τρόπο αυτό έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που χορηγεί το UEFA Champions League ο τελικός του οποίου θα γίνει το 2023 στην Κωνσταντινούπολη.

Με τον αριθμό ουράς TC-JNM, το αεροσκάφος με θέμα το UEFA Champions League πέταξε για πρώτη φορά με τo νέο του σχεδιασμό για την πτήση TK1821 İstanbul Airport προς το Παρίσι την πρώτη μέρα του χρόνου.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, Καθ. Δρ. Ahmet Bolat, δήλωσε: «Θα φιλοξενήσουμε τον τελικό του UEFA Champions League του 2023 στην Κωνσταντινούπολη ως ένας από τους επίσημους χορηγούς του. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε μέρος αυτής της σημαντικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί και στα 100 χρόνια της Δημοκρατίας μας. Καθώς πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές χορηγίες της ιστορίας του τουρκικού αθλητισμού, το αεροσκάφος μας με θέμα το UEFA Champions League αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας στον αθλητισμό».