Το πρώτο σήμα της Kempinski στη Σιγκαπούρη, το πολυτελές Capitol Kempinski Hotel Singapore, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει επισκέπτες από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Στο Capitol Kempinski Hotel Singapore, που ανοίγει μετά από την 6μηνη ανακαίνιση του είναι γνωστό ως Capitol Building -Stamford House, η Perennial Real Estate Holdings έχει διορίσει στην διαχείριση τον όμιλο, Kempinski Hotels.

“Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν μία εξαίσια εμπειρία πέντε αστέρων, σε ένα ξενοδοχείο που η πλούσια κληρονομιά της περιοχής συναντά τις καλύτερες παραδόσεις της ευρωπαϊκής πολυτέλειας”, δηλώνει ο Christian Gurtner, διευθύνων σύμβουλος του The Capitol Kempinski Hotel Singapore.

Με οκτώ κατηγορίες δωματίων, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία χώρων διαβίωσης, όπως ένα πολυτελές μπάνιο, ηχοσύστημα Sonos, επιφάνεια εργασίας, δωρεάν μη αλκοολούχα ποτά από το μίνι μπαρ και δωρεάν WiFi.

Από άποψη σχεδιασμού, το ξενοδοχείο παραμένει πιστό στην αποικιακή art deco στις αρχές του 20ου αιώνα και στην βικτοριανή αισθητική του κτιρίου, με σύγχρονες πινελιές.