
Σύνταξη: tourismtoday.gr
Η εξερεύνηση της εξαιρετικής γαστρονομίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι πλέον δυνατή μόνο με ένα κλικ.
Ο Radisson Hotel Group λανσάρει μια ψηφιακή καινοτομία που τιμά τη γαστρονομική του αριστεία. Οι επισκέπτες και οι ντόπιοι μπορούν πλέον να αναζητούν και να κάνουν κράτηση εστιατορίων απευθείας στο RadissonHotels.com.
Με πάνω από 1.900 εστιατόρια παγκοσμίως, από κομψές στέγες μέχρι χαλαρά αστικά εστιατόρια, αυτή η νέα λειτουργικότητα επιτρέπει στους λάτρεις του φαγητού να εξερευνήσουν, να κάνουν κρατήσεις και να απολαύσουν με λίγα μόνο κλικ.
Αυτό το ορόσημο αποτελεί βασικό στοιχείο της αυξανόμενης εστίασης του Radisson Hotel Group στην αφήγηση γαστρονομικών ιστοριών και στις τοπικές πολιτιστικές εμπειρίες.
Είτε σχεδιάζετε διακοπές είτε απλώς ψάχνετε για ένα εξαιρετικό μέρος για φαγητό κοντά σας, η νέα λειτουργικότητα επιτρέπει στους επισκέπτες και τους ντόπιους να αναζητούν εστιατόρια ανά πόλη, κουζίνα ή ιδέα, να περιηγούνται σε μενού και φωτογραφίες και να κάνουν απευθείας κρατήσεις, όλα σε ένα απρόσκοπτο ψηφιακό ταξίδι.
Ανακαλύψτε την επώνυμη κουζίνα στα ξενοδοχεία Radisson
- ISSEI: Εμπνευσμένο από την κληρονομιά της κουζίνας Nikkei, το ISSEI συνδυάζει τις ιαπωνικές γαστρονομικές τεχνικές με την περουβιανή τόλμη.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γήινες γεύσεις και ντελικάτες τεχνικές στο Ντουμπάι, το Ταλίν, τη Βουδαπέστη και την Κοπεγχάγη. - Balaustine: Ονομασμένο από το άνθος της ροδιάς, το Balaustine τιμά τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις των γειτόνων της Βερβερικής Ακτής και της Μέσης Ανατολής.
Το μενού περιλαμβάνει πιάτα γεμάτα μπαχαρικά, καπνιστά ψητά κρέατα, δυνατά κοκτέιλ και αραβικό καφέ. - Eneko Atxa: Δημιουργημένο από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Eneko Atxa, αυτή η μοντέρνα ιδέα επανερμηνεύει την παραδοσιακή βασκική κουζίνα μέσα από την τέλεια τριλογία γεύσης, υφής και αισθητικής.
- Filini: Μια χαλαρή και φιλόξενη ιδέα που συναντάται σε ξενοδοχεία Radisson Blu σε όλο τον κόσμο, το Filini προσφέρει ιταλική παράδοση με μια φρέσκια πινελιά. Εποχιακά μενού, ανοιχτές κουζίνες και ιταλικό design δημιουργούν μια ζεστή, αυθεντική ατμόσφαιρα όπου κι αν δειπνήσετε.
Σειρά «Taste of Heritage» της Radisson Collection: Γαστρονομία μέσα από τον πολιτισμό
Στο Radisson Hotel Group, η εμπειρία του επισκέπτη ξεπερνά κατά πολύ τη διαμονή και αφορά τη δημιουργία αξέχαστων στιγμών που αντηχούν πολύ μετά τη διαμονή, με επίκεντρο τη γαστρονομία.
Αυτή η αφοσίωση στην γαστρονομική αριστεία ενσαρκώνεται από το «Taste of Heritage», μια σειρά με την υπογραφή που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2024 υπό την επωνυμία Radisson Collection.
Συνδυάζοντας την αφήγηση ιστοριών με αυθεντικές τοπικές γεύσεις, η πρωτοβουλία προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ψυχή κάθε προορισμού μέσα από την κουζίνα του, επιμελημένη από καταξιωμένους σεφ, ζωντανευμένη από τοπικούς δημιουργούς και σερβιρισμένη σε μερικά από τα πιο εξαιρετικά περιβάλλοντα του κόσμου.
Η σειρά «Taste of Heritage» προσφέρει μια συλλογή από καθηλωτικές γαστρονομικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους λάτρεις του φαγητού και των ταξιδιών σε όλους τους εξαιρετικούς προορισμούς της Radisson Collection παγκοσμίως.
- Στο Μιλάνο, ο τοπικός δημιουργός περιεχομένου Marko Morciano συναντά τον σεφ Luca Franz στο Radisson Collection Hotel, Palazzo Touring Club Milan για να γιορτάσουν την απλότητα ενός κλασικού πιάτου ζυμαρικών, τις ταλιατέλες με λευκό ραγού.
- Στο Μπιλμπάο, το Radisson Collection Hotel, Gran Vía Bilbao συνεργάζεται με τον influencer foodie Alejandro Biel και τον Executive Chef Iker Barrenetxea για να εξερευνήσουν την κατασκευή μιας σύγχρονης Royal Oil Tail. Σε όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου προσφέρεται ένας έντυπος οδηγός, με τίτλο «Ένας Ισπανικός Οδηγός για Καλοφαγάδες», επιμελημένος από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Eneko Atxa.
Το ξενοδοχείο συνεργάστηκε επίσης αποκλειστικά με το Μουσείο Cristóbal Balenciaga, μετατρέποντας το λόμπι του σε μια ζωντανή έκθεση και προσφέροντας ένα ειδικό μενού και κοκτέιλ εμπνευσμένα από τα σχέδια του Balenciaga, συνδυάζοντας την υψηλή ραπτική με την υψηλή κουζίνα για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. - Στη Ρώμη, σε συνεργασία με τη θρυλική γαστρονομική αυθεντία της Ιταλίας, Gambero Rosso, το Radisson Collection Hotel, Roma Antica αποτίει φόρο τιμής στην αυθεντική ρωμαϊκή κουζίνα, με την υποστήριξη ενός οδηγού γαστρονομίας που μπορείτε να κατεβάσετε και αποκλειστικών εποχιακών πιάτων που δημιουργήθηκαν από τον σεφ Mattia Maria Rossi.
- Στο Τσιναντάλι, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το λίκνο της οινοποίησης της Γεωργίας με τον σεφ Ηρακλή Ασατιάνι στο Tsinandali Estate, A Radisson Collection Hotel, απολαμβάνοντας αυθεντικά πιάτα όπως χατσαπούρι και χινικάλι ανάμεσα σε ιστορικούς αμπελώνες.
Απρόσκοπτη κράτηση για αξέχαστες στιγμές
Η νέα σελίδα Εστιατορίων επιτρέπει κρατήσεις σε πραγματικό χρόνο και εξατομικευμένες προτάσεις με βάση την τοποθεσία ή την επερχόμενη διαμονή στο ξενοδοχείο.
Πρόκειται για ένα ακόμη βασικό ορόσημο στο ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού του Radisson Hotel, συνδυάζοντας το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την άριστη φιλοξενία.