Gastronomiko seminarioΓαστρονομικό σεμινάριο με θέμα “Τοπικά Προϊόντα. Διεθνής Γαστρονομική Απόλαυση” πραγματοποιεί ο εκπαιδευτικός όμιλος Le Monde στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δήμου Θήρας “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη”.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 και ώρα 15:30-18:00 στο “Αρχοντικό Μαρκεζίνη” στη Μεσαριά οι καθηγητές της σχολής LE MONDE θα αναδείξουν τα υπέροχα προϊόντα της Σαντορίνης σε εδέσματα υψηλής γαστρονομικής αξίας. Όλα τα εδέσματα θα συνοδεύονται από τα μοναδικά κρασιά της Σαντορίνης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους σε θέση μάγειρα σε επαγγελματική κουζίνα και η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
Αγγελική Γεωργαντοπούλου
Tηλ. 22863 60183, 60600 (Ώρα: 13:00 – 15:00)
E-mail: santorini2013@1353.syzefxis.gov.gr

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα δοθεί προτεραιότητα στους επαγγελματίες που θα έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς τα σεμινάρια που διεξάγονται από το Δήμο Θήρας. (Το τελευταίο σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00 στο Οινοποιείο Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι).

Επιπλέον εκδήλωση με θέμα “Τουριστικά Επαγγέλματα: ένα διαβατήριο διεθνούς καταξίωσης” διοργανώνει επίσης η σχολή Le Monde το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και ώρα 11:30 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η παρουσίαση θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τα τουριστικά επαγγέλματα και τους επαγγελματικούς δρόμους που ανοίγουν από εκπροσώπους της Σχολής LE MONDE. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.