Ηλιόλουστος καιρός, αξέχαστη νυχτερινή ζωή, υπέροχα μουσεία και κάποια από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, μπορούν να γίνουν τα δικά σας καλοκαιρινά highlights.

Η AEGEAN μαζί με τη Visa σας προσφέρουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον προορισμό εξωτερικού των ονείρων σας, με έκπτωση 25% χρησιμοποιώντας την κάρτα Visa και τον εκπτωτικό κωδικό «VISASUMMERΙΝΤ».

Κάντε κράτηση έως 21/06/2024

Πτήσεις μεταξύ 01/07/2024 – 31/08/2024

Όροι και προϋποθέσεις:

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις μετ’ επιστροφής από Ελλάδα προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις ναύλων Economy και Business class που θα πραγματοποιηθούν από 13/06/2024 έως και 21/06/2024 μέσω του aegeanair.com, olympicair.com και του AEGEAN app, για πτήσεις από 01/07/2024 έως και 31/08/2024 και μόνο όταν όλες οι πτήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην κράτηση είναι εντός των παραπάνω ημ/νιών. Η έκπτωση 25% θα εφαρμοστεί μόνο όταν ο κωδικός VISASUMMERΙΝΤ εισαχθεί στο πεδίο “Εκπτωτικός Κωδικός” που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης και δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά εκπτωτικού κωδικού. Η έκπτωση θα ισχύει μόνο όταν η πληρωμή πραγματοποιείται μόνο μέσω κάρτας Visa. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση. Ο μέγιστος αριθμός επιβατών σε κάθε κράτηση είναι 9. Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη μέσω της διαδικασίας κράτησης με τη χρήση Miles+Bonus μιλίων εξαργύρωσης. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων (μόνο όπου ο επίναυλος καυσίμων εφαρμόζεται). Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για συναλλαγές σε Ευρώ (€). Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε εισιτηρίου με ενδεχόμενη διαφορά ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Η προσφορά αφορά Economy και Business class εισιτήρια. Η προσφορά λήγει 21/06/2024 στις 23:59 ώρα Ελλάδας.