Η Airbus παρουσιάζει τις νέες καινοτομίες της καμπίνας στην Aircraft Interiors Expo στο Αμβούργο της Γερμανίας – το μεγαλύτερο γεγονός στον κόσμο που είναι αφιερωμένο στη βιομηχανία εσωτερικών αεροσκαφών, στην ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης, στις συνδέσεις και στις υπηρεσίες επιβατών.

Στο περίπτερο φέτος είναι το μεγαλύτερο αεροσκάφος της Airbus. Η καμπίνα του A320 διαθέτει μεταξύ άλλων εφέ φωτισμού, καθίσματα με πλήρες επίπεδο και υψηλή άνεση για τις διατλαντικές πτήσεις.

Επιπλέον, η επίδειξη διπλής σουίτας “Day & Night” από το AIS πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε μορφή πλήρους κλίμακας για πελάτες του A350, όπως και οι  τελευταίες δυνατότητες προσαρμογής καμπίνας του A330.

Στο περίπτερο της Airbus παρουσιάζεται και τμήμα της καμπίνας A330neo. Κάποιος μπορεί επίσης να εξερευνήσει όλες τις καμπίνες του αεροσκάφους Airbus σε πλήρη 3D εικονική πραγματικότητα.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν το νέο “A320 Plane it yourself” ψηφιακό θάλαμο και διαμορφωτές συστημάτων, καθώς και το καινοτόμο περίπτερο “I flyA380.com”.