Το ταξιδιωτικό πακέτο all inclusive ski Kαλάβρυτα, ανακοινώθηκε για 2η χρονιά, από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Το πακέτο διατίθεται on-line μέσα από το www.kalavrita-ski.gr  και περιλαμβάνει το εισιτήριο του χιονοδρομικού, τη διαμονή και φαγητό σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και εστιατόρια, καθώς και την ενοικίαση εξοπλισμού σκι σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Η συνεργεία αυτή, των τουριστικών επιχειρήσεων και ο συνδυασμός ανταγωνιστικών τιμών, με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα all inclusive εξασφαλίζει συμφέρουσες  τιμές χωρίς εκπλήξεις και σχεδιάστηκε για να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση τις καθημερινές που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία και τις πίστες του Χελμού.

Το πακέτο κοστίζει 55, 60 και 65 ευρώ το άτομο ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου. Ισχύει για διαμονή από Κυριακή έως και Πέμπτη (σκι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή) για όλη τη χιονοδρομική περίοδο, μέχρι και τον Απρίλιο του 2012. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια των Kαλαβρύτων καθώς και τα καταστήματα ενοικιάσεων εξοπλισμού που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το δημοφιλές Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, διαθέτει τον υψηλότερο αναβατήρα στην Ελλάδα και ανεβάζει τους χιονοδρόμους και την αδρεναλίνη τους στα 2.340μ., καθώς και την μεγαλύτερη πίστα για κατάβαση μήκους 3.200μ.

Ανδρέας Αλειφέρης