Η Cyprus Airways ανακοίνωσε την έναρξη των νέων απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς τη Βαρκελώνη, αρχής γενομένης από τις 3 Ιουλίου.

Αυτή η νέα διαδρομή θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή, προσφέροντας στους επιβάτες μια βολική και άνετη ταξιδιωτική επιλογή προς μία από τις πιο ζωντανές πόλεις της Ευρώπης.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τις 3 Ιουλίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας στους ταξιδιώτες την τέλεια ευκαιρία να εξερευνήσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Βαρκελώνης, την εκπληκτική αρχιτεκτονική και τις όμορφες παραλίες κατά τη διάρκεια της κορυφαίας καλοκαιρινής περιόδου.

Πρόγραμμα Πτήσεων:
Αναχώρηση από Λάρνακα: Τετάρτη και Κυριακή
Επιστροφή από Βαρκελώνη: Τετάρτη και Κυριακή

Ειδικές Προσφορές Εκκίνησης:

Για να γιορτάσει την έναρξη, η Cyprus Airways προσφέρει ειδικούς προωθητικούς ναύλους για περιορισμένο χρονικό διάστημα από €170 (μονή διαδρομή). Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτες επιλογές κράτησης, κάνοντας πιο εύκολο από ποτέ τον προγραμματισμό μιας καλοκαιρινής απόδρασης στη Βαρκελώνη.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το δίκτυό μας με την προσθήκη απευθείας πτήσεων προς τη Βαρκελώνη,” δήλωσε ο Καπ. Ανδρέας Γεωργίου, Υπεύθυνος Διαχειριστής της Cyprus Airways. “Αυτή η νέα διαδρομή όχι μόνο ενισχύει τη συνδεσιμότητα για τους επιβάτες μας, αλλά και ανοίγει νέες ευκαιρίες για επιχειρηματικά και αναψυχής ταξίδια μεταξύ Κύπρου και Ισπανίας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες και μια άψογη ταξιδιωτική εμπειρία.”