Η Delta πρόκειται να ξεκινήσει πτήσεις μεταξύ του διεθνούς αεροδρομίου του Ορλάντο και του Χίθροου αργότερα φέτος.

Η εποχική υπηρεσία θα εκτελείται τέσσερις φορές την εβδομάδα μεταξύ 28 Οκτωβρίου 2024 και 30 Μαρτίου 2025 και θα είναι το δεύτερο απευθείας ευρωπαϊκό δρομολόγιο του αερομεταφορέα από το Ορλάντο, συνδέοντας το Άμστερνταμ που ξεκίνησε το 2018.

Οι πτήσεις θα αναχωρούν από το Ορλάντο τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο στις 2235, θα φτάνουν στο Χίθροου στις 11.40 την επόμενη μέρα, με την πτήση της επιστροφής να αναχωρεί από το Λονδίνο στις 16.00 και να φτάνει πίσω στο Ορλάντο στις 20.20.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται με το αεροσκάφος A330-900neo της Delta, διαμορφωμένο με 281 θέσεις σε όλες τις σουίτες Delta OneDelta Premium SelectDelta Comfort+ και Main Cabin.

Το Orlando θα γίνει το όγδοο απευθείας δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρείας προς το Λονδίνο και θα λειτουργεί σε συνδυασμό με τους εταίρους κοινοπραξίας Virgin Atlantic, η οποία εξυπηρετεί επίσης την πόλη της Φλόριντα από το Χίθροου, το Μάντσεστερ και το Εδιμβούργο (εποχιακά).

Συνολικά η Delta και η Virgin θα προσφέρουν έως και 187 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς το Χίθροου και 14 προορισμούς στις ΗΠΑ αυτόν τον χειμώνα.