Στρατηγική συνεργασία σύναψαν η Ennismore και η Our Habitas, η βιώσιμη μάρκα φιλοξενίας. Ειδικότερα, η πρώτη θα αναλάβει τη διαχείριση και την ανάπτυξη του Our Habitas, το οποίο θα ενταχθεί στην παγκόσμια συλλογικότητα επιχειρηματικών και ιδρυτικών σημάτων της Ennismore.

Ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Oliver Ripley το 2016 και η αποστολή του Our Habitas είναι να δημιουργήσει ανθρώπινη σύνδεση και να ενδυναμώσει τις τοπικές κοινότητες μέσω μοναδικών εμπειριών φιλοξενίας παγκοσμίως.

Το Our Habitas λειτουργεί επί του παρόντος δέκα θέρετρα που καθορίζουν τον πολιτισμό σε μια σειρά από εντυπωσιακές τοποθεσίες σε τέσσερις ηπείρους.

Ως παγκόσμιος πρωτοπόρος στην κατηγορία της βιωματικής πολυτελούς φιλοξενίας, το Our Habitas επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει την έννοια της σύγχρονης πολυτέλειας, προσφέροντας παγκόσμιους προορισμούς σε μια κοινότητα ομοϊδεατών ταξιδιωτών που αναζητούν σύνδεση, έμπνευση και ένα καλύτερο μέλλον.

Με βάση τη δέσμευση για την παροχή εξαιρετικών εμπειριών, κάθε ιδιοκτησία Our Habitas τροφοδοτείται από τους πυλώνες της: μουσική, ευεξία, τέχνη, περιπέτεια, φαγητό, μάθηση και ανταπόδοση, ενώ συνδέεται άψογα με το φυσικό της περιβάλλον.