Η Estrella World Street Food και το Hyatt Regency Thessaloniki έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία το Σάββατο 31 Μαΐου στις 21:00, με προσκεκλημένο τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Σεφ Γρηγόρη Κική, από το φημισμένο αθηναϊκό εστιατόριο HERVÉ.

Στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού “The Diners”, το Hyatt Regency Thessaloniki και η Estrella επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή τους στη σύγχρονη υψηλή γαστρονομία, φιλοξενώντας μια εκλεπτυσμένη βραδιά που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της Estrella με την κομψότητα του Hyatt Regency, προσφέροντας ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι.

Ο Σεφ Γρηγόρης Κικής, συνιδιοκτήτης του πολυβραβευμένου εστιατορίου HERVÉ στην Αθήνα, γνωστός για τις σύγχρονες ερμηνείες της ελληνικής κουζίνας, θα παρουσιάσει ένα ευφάνταστο tasting menu που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση και τη δημιουργική καινοτομία, αναδεικνύοντας τις τοπικές πρώτες ύλες μέσα από μια νέα οπτική.

Το μενού περιλαμβάνει:

  • σπανάκι με μάραθο και φέτα
  • Καβούρι με ακτινίδιο και κόλιανδρο
  • πατατοσαλάτα με καπνιστό χέλι, λάδι άνηθου και τσορίθο
  • Καλκάνι με καρότο, κάρυ και yuzu
  • Μοσχάρι με miso, σελινόριζα και φουντούκι
  • Δύο εντυπωσιακά επιδόρπια:
  • Μανταρίνι με σαφράν και μέλι
  • Ροδάκινο με κανέλα και πεκάν

Σας προσκαλούμε σε μια βραδιά υψηλών γεύσεων, εμπνευσμένων τεχνικών και δημιουργικής αφήγησης μέσα από την κουζίνα, όπου ένας από τους πιο υποσχόμενους σεφ της Ελλάδας επαναπροσδιορίζει τα όρια της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας